Evb

Vil forsikringen dække dit smertebehandling?

Forsikringsselskaberne er ofte uforudsigelige, når det kommer til at dække smertebehandling. Her er strategier for at få de kroniske smerter behandling du har brug for.

Folk håber på succes med smertebehandling ofte befinder sig i en sekundær kamp, ​​som kan være en uvelkommen og skadelige distraktion til deres kamp med kroniske smerter. Mange oplever, at deres sygesikring ikke vil dække nogle af eller alle deres kroniske smerter behandling, eller at de skal stå over for en forvirrende vifte af hindringer for at have deres behandling dækket.

Kronisk smertebehandling: forsikringer forhindringer

"I de sidste par år, har vi haft en dramatisk stigning i folk ringer op og sige, 'Jeg har brug for hjælp, mit forsikringsselskab ikke vil dække min smertebehandling, "siger Will Rowe, administrerende direktør for Den Europæiske Pain Foundation.

Visse spørgsmål er særligt problematiske:

  • Forsikring dækker kun bestemte dele af en patients smertebehandling terapi. "Med smerte, det som regel er en multi-modal form for behandling, der virker bedst," Rowe siger. "De kan ikke dække fysisk terapi, men de vil dække medicinen. Eller, hvis de dækker fysioterapi, de kun dækker tre sessioner. "
  • Forsikring tvinger folk til at gå gennem unødvendige skridt før det godkender de anbefalede behandlingsformer, der vil håndtere smerte for dem. Rowe gav som eksempel vanskeligheden involveret med at få visse FDA-godkendte medicin for fibromyalgi. "I mange tilfælde er forsikringsselskaberne siger, du ikke kan få de lægemidler, indtil du gå igennem og mislykkes med fire eller fem andre behandlingsmuligheder," Rowe siger. "Det kan være, at medicin er præcis, hvad du har brug for, men du er nødt til at gå gennem fire eller fem måneder af trial and error, før du ender med at få, hvad du har brug for i første omgang."

Kronisk smertebehandling: tips og taktik

Prøv disse strategier til at hjælpe dig med at overvinde de forsikringsmæssige barrierer og få den dækning, du har brug for at håndtere smerte.

  • Kend din forsikring planen. Spørg dit forsikringsselskab, som medicin og smertebehandling behandlinger er omfattet af din plan. Find ud af om din plan kræver en henvisning fra din praktiserende læge eller forhåndsgodkendelse fra forsikringsselskabet, før du kan se en specialist eller fysioterapeut. Forstå co-betalinger, du bliver nødt til at give. Må ikke være bange for at stille spørgsmål om ethvert aspekt af dækning, du ikke helt forstår.
  • Må ikke antage, at ethvert skridt eller papirarbejde er blevet varetaget af enhver part. Sørg for specialister, terapeuter, eller hospitaler behandler du er omfattet af din plan. Før du ser en smertebehandling specialist, finde ud af, om din familie læge har indgivet eventuelle krævede henvisning med dit forsikringsselskab. Kontroller bagefter at sikre, at læger, du ser følge op og indgive en klage med forsikringsselskabet.
  • Hold optegnelser over alt. Hold alle dine regninger og korrespondance med læger, hospitaler og dit forsikringsselskab. Få kopier af regninger og hævder din læge fil med forsikringsselskabet. "Ofte benægtelse er baseret på en slags behandling fejl snarere end en behandling problem," Rowe siger. "Noget skete ikke den måde, det var meningen at ske." Under detaljerede optegnelser vil hjælpe, når der er en tvist.
  • Udfordrer enhver benægtelse. "Den første ting er, ikke tage nej for et svar," Rowe siger. "Benægtelse er normalt det første svar, du får." Find ud af din forsikring selskabets procedurer for tiltalende en benægtelse og opfølgning. Enhver virksomhed er forpligtet ved lov til at give en appel for anprisninger, der er blevet nægtet.

Måske vigtigst af alt, få din læge på din side. Lægerne du ser kan være afgørende allierede i at få smertebehandling dækning du har brug for. "Arbejd med din læge eller sundhedspleje udbyder til at skrive den slags nødvendige oplysninger for at få din dækning," Rowe siger. "Ofte er det et ord, der mangler i en erklæring, der tvinger en fornægtelse, og hvis det ord var inkluderet du ville få dækning." Din læge kan også hjælpe dig med at få argument for en smertebehandling terapi du har brug for.