Evb

Urter og kosttilskud for hypertension

En behandling plan, der indebærer alternativ medicin kan være effektiv for nogle mennesker med forhøjet blodtryk. Lær om urter og kosttilskud, som kan være gavnligt.

Mere end 1 million mennesker i Europa dør af hjertekarsygdomme hvert år, hvilket gør det til det førende dødsårsag. Hypertension, der rammer omkring en fjerdedel af amerikanske voksne, spiller en vigtig rolle i kardiovaskulær sygdom ved upping risikoen for at udvikle livstruende tilstande.

Mens lægerne skriver flere og flere recepter til at behandle det stigende antal patienter med forhøjet blodtryk, er nogle mennesker henvender sig til alternative former for hypertension behandling.

Et par urter og kosttilskud viser lovende som højt blodtryk behandlinger, men det er vigtigt at være forsigtig, når du vælger dem. Nogle kan have ingredienser, der ikke er anført på etiketterne, eller en alternativ behandling for hypertension kan interagere med recept eller over-the-counter medicin. For at være på den sikre side, skal du altid tale med din sundhedspleje udbyder, før du starter nogen nye behandlinger.

Blodtryk behandling alternativer

Følgende urter og kosttilskud kan være gavnligt som alternative hypertension behandlinger:

Tjørn. Denne nordeuropæisk plante har været brugt som en hjerte-sygdom afhjælpe for århundreder. Medicinsk forskning bakker op tjørn hjerte-sund omdømme, og det er almindeligt brugt som en alternativ behandling. Tjørn synes at være en effektiv hypertension behandling på grund af dets anti-inflammatoriske stoffer.

"Med hypertension, er der lav-grade inflammation i arteriel vægge, hvilket betyder blodkarrene snøre og ikke spile naturligt," forklarer Paul Kalnins, ND, adjunkt på National College of Natural Medicine i Portland, Oregon " Forbindelserne i tjørn kan hjælpe slappe disse arteriel vægge. "Det er muligt, at tjørn kan interagere med digoxin (Digitek, Lanoxin), en medicin der anvendes til behandling af visse hjertelidelser, så ikke bruge disse to behandlinger sammen uden vejledning fra din læge.

Fiskeolie. Fiskeolie er blevet udråbt som et værdifuldt kosttilskud, fordi det er en god kilde til omega-3 fedtsyrer, der blandt andet har naturligt forekommende anti-inflammatoriske egenskaber. Dette er grunden til forskerne kigger på fiskeolie som en alternativ behandling for hypertension. Fiskeolie har også den fordel at køre ned triglycerider, en type fedt i kroppen, der kan være farligt ved høje niveauer.

Talrige undersøgelser viser, at kost er den mest effektive måde at få fordelene ved omega-3 kilder som fiskeolie. På grund af den høje pris på vilde fisk og bekymring over kviksølv niveauer af billigere, jord rejst fisk, kosttilskud fra velrenommerede kilder anbefales som godt. "Kosttilskud bør komme fra en kilde, der kontrollerer kviksølv niveauer i fiskeolie," Kalnins siger.

Hvidløg. Forbindelserne fundet i hvidløg hjælpe med at regulere immunresponset involveret i den inflammatoriske proces og har vist sig at sænke lipidniveauer. "Men" Kalniņš bemærker: "klinisk, har jeg ikke set hvidløg arbejde meget godt for forhøjet blodtryk."

Magnesium. Der er en rimelig mængde af beviser kost højt i magnesium kan sænke forhøjet blodtryk risiko. Magnesium rolle som en alternativ behandling for hypertension er tæt relateret til calcium. Arteriel glatte muskulatur kræver calcium for sammentrækning, men folk med højt blodtryk tendens til at ophobe calcium i disse muskler - dermed den udbredte brug af calciumkanalblokkeren medicin. Magnesium menes at være en naturlig calcium kanal blokker: det er imod virkningerne af calcium ved at afslappe arteriemusklen. Nogle sundhedspersonale har ikke set meget succes med magnesium som en hypertension behandling specifikt.

Coenzym Q10. Tillægget Q10 (Co-Q10) er også involveret i sammentrækning af glat muskulatur, specielt effektiviteten af sammentrækning. "Co-Q10 øger aktiviteten af ​​mitokondrier, som er hvor energien er lavet, så det væsentlige giver mere energi til hjertemusklen," siger Kalnins. Men dens rolle som hypertension behandling ved at sænke blodtrykket er uklar og behov for yderligere forskning.

Folinsyre. Folinsyre er undertiden gives som en alternativ behandling for hypertension på grund af dens virkninger på de arterielle vægge. Der er nogle tegn på, at akkumulering af aminosyren homocystein i blodet kan skade disse vægge. Folinsyre, typisk i kombination med vitaminer B6 eller B12, reducerer homocystein. En nylig undersøgelse viste, at kvinder, der forbruges mindst 1.000 milligram (mg) folinsyre pr dag havde omkring halvdelen af ​​risikoen for at udvikle hypertension som dem, der forbruges 200 mg eller mindre pr dag.

Kosttilskud regler er ikke de samme som reglerne for receptpligtige og over-the-counter medicin - producenterne kan markedsføre et supplement uden at skulle bevise sikkerhed eller effektivitet. Det er derfor du bør forskning kosttilskud og tale med din almindelige læge om mulige interaktioner og bivirkninger, før du bruger en alternativ behandling for hypertension.