Evb

Top 10 førstehjælpsudstyr Essentials for børnesikkerhed

Hvad alle forældre skal have i deres medicinskab til håndtering mindre og større uheld.

Masser af ord kan beskrive børn. "Selvfølgelig overstrømmende," "naturligt aktive" og "naturligt nysgerrig," er tre sætninger, Ken Haller, MD, lektor i pædiatri ved Saint Louis University School of Medicine, vælger at bruge.

Naturlig begejstring og nysgerrighed er normale og sunde dele af udvikling, men de særlige udfordringer for børns sikkerhed. Børn normalt ikke bruger meget tid på at tænke over, hvordan at bo sikkert og sundt. Det er mor og fars job. Mens skrammer og blå mærker er også en normal del af barndommen, der er mere alvorlige trusler, såsom forgiftninger og forbrændinger. Holde vigtige førstehjælp forsyninger handy for almindelige skader er et stort første skridt i en børnesikring planen.

Børns sikkerhed: de øverste 10 førstehjælp Essentials

 1. Din lokale skadestue nummer. Næsten 80 procent af de indberettede forgiftningstilfælde involvere børn, og de ​​fleste af dem er blandt børn i alderen 5 og under. Haller anbefaler at placere telefonnummeret til dit lokale giftkontrolcenter i din medicin kabinet og på dit køleskab, og programmere den ind i din mobiltelefon. "Centrene har åbent 24 timer i døgnet og har en sygeplejerske på vagt, der kan fortælle dig præcis, hvad du skal gøre, når du beskrive situationen," Dr. Haller siger. Ifølge Centers for Disease Control, i en livstruende nødsituation, 911 ringe. Hvis offeret er vågen og opmærksom, kan du ringe til dit lokale nummer eller det nationale hotline, 1-800-222-1222.
 2. Smertestillende medicin. Børnesikkerhed valg omfatter acetaminophen (Tylenol) og ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) som ibuprofen (Advil, Motrin) eller naproxen (Aleve). Overvåg børns doseringer omhyggeligt. For eksempel, hvis de er syge med hoste og trængsel og du har allerede givet dem en medicin med acetaminophen (som en kold retsmiddel) behøver du ikke ønsker at give dem en anden dosis af Tylenol på samme tid.
 3. Et udvalg af bandager. En to-tommers-square steril gaze kan rense næsten enhver sår, siger Haller. Desuden har lim-fri forbindinger, andre størrelser af sterile puder, eller en rulle gaze for mindre forbrændinger eller knæskallen skrammer. Tape og strimler bandager i forskellige størrelser arbejder for nedskæringer og vabler, samt en elastisk wrap som et es bandage er effektiv for forstuvninger.
 4. Sæbe til oprydning. "For de fleste sår, rengøring med vand og sæbe er godt nok," siger Haller. Vask altid et sår før klæde den. Du kan også prøve at have en antiseptisk opløsning eller vådservietter handy og sprit, hvilket Haller siger gør en god desinfektionsmiddel.
 5. Antibiotisk salve. Vælg dagens guldstandard, Polysporin eller den gamle standby, bacitracin. For en stor åbent sår på en skræmt ung patient, kan du sætte salve på forbindingen pad, i stedet for direkte på skaden.
 6. Pincet. Essential til fjernelse af splinter eller snavs partikler fra en klippe eller stiksår, bør pincet aftørres med alkohol, før du bruger. Hvis det er muligt, har både en spids og en skrå spids par.
 7. Klør relief. Vælg et par forskellige formater til at dække alle kløende baser. Calamine lotion er stadig en sut for Poison Ivy og lignende. Over-the-counter (OTC) hydrocortison creme er fantastisk til dermatitis-type hududslæt og irritationer, mens en OTC antihistamin som Benadryl (en kold symptom og nasal allergi grundpille), er praktisk til en kløende første reaktion på en hveps eller bistik. Hvis dit barn bryder ud i bistaderne, og har nogen hals hævelse, tegn på en alvorlig allergisk reaktion, ringe til din læge straks.
 8. "Instant" isposer. Disse engangs packs behøver ikke at blive holdt frosset og er bogstaveligt talt en leg at bruge til at reducere hævelse efter en skade.
 9. En tand-bevarelse lagerenhed. Hvis en af dit barns permanente tænder bliver slået ud ved et uheld, vil et produkt som Gem-A-Tooth holde og beskytte det på din vej til tandlægen, forbedre chancerne for at det bliver genplantning.
 10. En steril øjenskyller. Dette er praktisk at skylle ud snavs eller fremmede partikler, der kommer ind i øjnene.

Børns sikkerhed: hvad man kaste

Her er et par medicinkiste elementer, der kan cleares ud for at gøre plads til de 10 bedste børns sikkerhed poster:

 • Ipecac (en gift behandling). "Ipecacuana anbefales ikke længere," siger Haller. Ikke alene kan ipecacuana forårsage en række bivirkninger, kan det også gøre skade på visse hårde giftstoffer værre. Hver giften påvirker kroppen forskelligt og har brug for en forskellig behandling tilgang.
 • Neosporin. Denne antibakterielle salve kan forårsage rødme eller betændelse og er stort set blevet forladt til fordel for Polysporin eller bacitracin.
 • Aspirin anbefales ikke til børn, medmindre det specifikt anvist af din læge, på grund af risikoen for en tilstand kaldet Reyes syndrom.
 • Udløbet produkter. Tjek din medicinskabet hver tredje måned og slippe af produkter, der har nået deres udløbsdato. "Det er ikke, at de bliver giftige, men at de komponenter bryde ned, så de er simpelthen ikke længere er effektiv," Haller forklarer. "Hvis du opdager, at dit produkt er kun forbi den dato en uge eller deromkring, og du har brug for det lige så gå videre og bruge det. Bare lave en mental note til at erstatte det snart." Dette råd gælder både over-the-counter og receptpligtig poster.

At tage sig tid til at sikre børns sikkerhed er vigtig. Med en nøje gennemtænkt indkøbsliste og en tur til dine foretrukne apotek, kan du nemt udstyre din medicin kabinet for de fleste af livets små bump langs dit barns vej til opdagelse.