Evb

Tegn på kongestiv hjerteinsufficiens: har du dem?

Millioner af mennesker går gennem deres daglige liv med kongestiv hjerteinsufficiens og ikke indser det. Jeg ved, jeg har aldrig haft en anelse om mit hjerte. Men der er ting, der sker til din krop, der kunne signalere, hvad der sker på dit hjerte. Hvis du bemærker nogen af ​​disse tegn på kongestiv hjerteinsufficiens, bør du konsultere din læge bare for at være sikker. Jeg oplevede mange af disse tegn, men aldrig troet at forbinde dem sammen. Af sig selv, bare de gjorde mig mener jeg var bare bliver ældre og ude af form.

I virkeligheden

I virkeligheden var jeg tager en chance med mit liv og gøre min tilstand meget værre. Hvis du har kongestiv svigt symptomer, lad ikke frygten holde dig fra at søge en diagnose. Jo før du finder ud af og få behandling mindre hold denne sygdom vil have på dit liv.

Et af de første tegn på CHF er træthed

Et af de første tegn på CHF er træthed. Jeg følte jeg kunne aldrig vågne op. Jeg afviste det i første omgang. Efter alt hvad jeg var en travl mor til to, plus jeg gav dagpleje for flere andre børn. Mine dage var fyldt med at opfylde alle de behov, som børn, der var i alderen mellem 2 og 12. Den konstant pleje og rutine, som enhver mor ved, er nok til at trætte den stærkeste person. Når det ikke går væk, uanset hvor meget eller hvor godt du sover om natten så noget andet udover din travle dag kan forårsage det.

Det næste mest almindelige tegn på kongestiv hjerteinsufficiens er væskeretention. Jeg følte mig som en gigantisk vand ballon! Jeg skylden på at blive ældre, da jeg var nødt til at begynde at købe større bukser, strømper og sko. Jeg blev forpustet, da mine lunger fyldes op med væske. Jeg begyndte at få ondt i maven som følge af væske oprustning i min lever. Væskeophobning er kroppens forsøg på at gøre op for at hjertet ikke pumpe effektivt. Overbelastningen forårsaget af væsken er grunden til dette særlige hjertesygdom blev opkaldt kongestiv hjerteinsufficiens.

Sekundære symptomer relateret til væskeretention omfatter at skulle tisse meget ofte. Jeg begyndte at føle, at jeg levede i mit badeværelse. Den kørende joke i mit hus var at badeværelset var "mors værelse." Du kan også begynde at hoste en masse og har problemer med at trække vejret liggende, især på ryggen. Jeg var i stand til at gøre, at bedre ved at anvende større eller ekstra puder natten.

Du kan tage på i vægt

Du kan tage på i vægt, nogle gange meget hurtigt, da væsken ophobes. Da væsken fortsætter med at bygge det vil lægge pres på andre organer, så du kan føle sig oppustet, ondt eller syg til din mave. Jeg havde ofte kvalme og svimmelhed.

Det eneste tegn på min kongestiv hjerteinsufficiens, der havde at gøre specifikt med mit hjerte var hjertebanken. Det føltes som en vibration eller lignende mit hjerte havde sprunget et beat, men det var kun et par sekunder og næ. Nogle mennesker får denne, og nogle vil ikke. Selv hvis du ikke gør det, kan skader på hjertet stadig finder sted. Må ikke forsinke at have din læge tjek disse tegn på kongestiv hjerteinsufficiens. Tidlig diagnose er det bedste forsvar, og giver dig mulighed for at leve et længere, gladere liv.