Evb

Tælle kalorier at tælle ud diabetes

Hvis du ønsker at undgå at få diabetes eller forsøger at styre den betingelse, kan tælle kalorier gøre det trick.

Vores kroppe konvertere de fleste af de fødevarer, vi spiser til sukker, kaldet glukose, som er behov for energi. Hormonet insulin er nødvendigt at flytte glukose ind i kroppens celler. Med type 2 diabetes, kroppen ikke producerer tilstrækkeligt insulin eller kan ikke effektivt gøre brug af insulin, og niveauet af glukose stiger over det normale, med potentielt katastrofale resultater. Diabetes kan føre til hjerteanfald, slagtilfælde, blindhed og nyresvigt. Men noget så simpelt som at miste en relativt lille mængde af vægt kan hjælpe dig med at forebygge eller håndtere den betingelse.

Diabetes og vægttab: hvordan det hjælper

Diabetes Prevention Program, et klinisk forskningsprojekt, der spores 3.234 deltagere, fandt, at miste 5 til 10 procent af din samlede kropsvægt, sammen med moderat motion, kan hjælpe dig med at undgå at blive diabetiker. Hvis du allerede har diabetes, kan et vægttab på 5 til 10 pounds hjælpe dig med at håndtere sygdommen bedre, fordi din hævet blodsukker og blodtryk niveauer vil sænke og din niveauer af fedtstoffer i blodet vil forbedre.

"Når man tabe, du har brug for mindre insulin, "siger Ken Fujioka, MD, direktør for Center for Weight Management og direktøren for ernæring og metabolisk forskning på Scripps Clinic i La Jolla, Californien" Du vil også bruge insulin du har mere effektivt, hvilket betyder, at du kan være i stand til at tage færre piller eller eventuelt komme ud medicin helt. "

Diabetes og vægttab: spise mindre

For at forhindre diabetes eller tabe, når du har det, National Diabetes Education Program anbefaler en enkel trin: Spis mindre. Arbejd med din læge eller en ernæringsekspert til at regne ud, om du skal tælle kalorier eller kulhydrater, som begge er godkendt vægttab metoder, som Europa Diabetes Association.

Nogle fødevarer er bedre end andre til mennesker, der lever med diabetes, eller dem, der ønsker at forhindre det. Det handler ikke bare om at skære ud sukker. "Jeg fortæller mine patienter til at undgå overspisning stærkt forarbejdede stivelser såsom brød, pasta og ris, som vi kender kræver en masse insulin," siger Dr. Fujioka. "Det betyder ikke, du kan ikke have dem, men mængderne skal være begrænset."

Diabetes og vægttab: Spis smartere

Vægttabet for at forebygge eller bestyrer diabetes tager en lille indsats i køkkenet. Her er nogle tips, der kan hjælpe med vægttab i kampen mod diabetes:

  • Kog måltider med ingredienser som fuldkorn, frugt og grøntsager, små mængder af god-for-dig fedtstoffer (som nødder og vegetabilske olier), og lav-eller fedtfri mejeriprodukter (som mælk og yoghurt).
  • Spis proteiner som kød, fisk eller fjerkræ i portioner svarende til størrelsen af ​​din håndflade.
  • Vælg fødevarer, der er bagt eller kogt og springe stegte fødevarer. Også fjerne opfedning hud fra kylling og kalkun.
  • Drik masser af vand.
  • Nyde kun et begrænset antal af slik og desserter
  • Vælg sukker erstatninger til at kontrollere dit indtag af sukker.

Diabetes og vægttab: medicin kan hjælpe

En anden velsignelse for diabetikere ønsker at tabe sig, er udviklingen af ​​nye lægemidler, der samtidig kan hjælpe med vægttab og diabetes behandling. "Der er tre af disse lægemidler, der allerede er tilgængelige, og omkring 10 flere kommer ned gedde," Fujioka siger. Orlistat (Xenical, Alli) blokerer maven fra absorbere fedt, mens sibutramin (Meridia) undertrykker appetit.

Vægttabet er en udfordring for alle. Men ved at arbejde med din læge eller ernæringsekspert til at skabe en balanceret kostplan specielt til dine behov, vil du være i stand til at nå to vigtige mål - bedre styring af din diabetes og nå en sundere vægt.