Evb

Sunde natmad

Er de dårligt for dig? er der alternativer?

Du er øjeblikke fra sengetid og din mave begynder at knurre. Er det den værste ting i verden at nyde en natmad? Hvad hvis du går ud af din måde at vælge en sund natmad?

Sunde natmad vil ikke nødvendigvis ødelægge din indsats for at opretholde en sund kost, siger ernæringsekspert Keri Gans. Hvis du holder fedtfattig, lavere kalorieindhold fødevarer på hånden, kan du bremse din trang med sunde natmad, snarere end junkfood, og undgå at ødelægge dine vægttab planer.

Problemet kommer, når du spiser sent nat snacks, øge din samlede kalorieindtag, end hvad du faktisk har brug for dagen. "Du er nødt til at se dine kalorier, fordi virkelig, behøver du ikke maden" sent om natten, hvis du har spist godt i løbet af dagen, siger Gans, en ernærings-konsulent i New York City og en talskvinde for den europæiske Diætetiske Association.

Måder at undgå natmad

Den bedste måde at undgå sene mellemmåltider er at spise en række små måltider i løbet af dagen. Hvis du ikke gør det, kan du blive udsat for en "dominoeffekt", Gans siger. "Du har ikke spiser nok i løbet af dagen, og om natten kan du ikke få tilfredse."


Related: 10 måder at styre din trang

Tilfredsstille din appetit er et spørgsmål om timing. Prøv at spise hver tre til fire timer, lige i tide til at holde dit blodsukker stabilt. »Spis i løbet af dagen og har en velafbalanceret middag, der omfatter en salat, en fuldkorn, magert protein, en grøntsag, og måske et stykke frugt til dessert," siger hun. "Du er mindre tilbøjelige til at snack senere, fordi du er mere tilfredse."

En god træning eller en lang gåtur nær slutningen af ​​dagen også kan hjælpe. "Some midnat snacking er baseret udelukkende på kedsomhed eller stress fra den dag," Gans siger. "Du er stresset, og du forsøger at berolige dig selv med mad."

Og gør husk, der er en forskel mellem midnat snacking og spise en sen middag. "Hvis man har brug for at spise en sen middag på grund af din tidsplan, så længe du ikke spiser overskydende kalorier, bør du være fint - og i stand til at opretholde en sund vægt," Gans siger.

Ideer til sunde natmad

Så hvad sker der, hvis du spiser en sund aftensmad, men er stadig sultne lige før sengetid? Der er sunde natmad som du kan have uden at bryde kalorie bank.

Gans anbefaler sukkerfri Jell-O, sukker-fri is pops, eller en enkelt 100-kalorie snack pack som et godt valg for et sundt natmad. "Dette er, hvor det er nyttigt at have nogle fedtfattige, lavt sukkerindhold snack muligheder," siger hun. "Du skal ikke holde punkter i huset, der friste dig, ligesom cookies og is."


Related: Se snack food hall af skam

Andre ideer til sunde natmad omfatter et stykke frugt, en skål bær, en kop popcorn, fedtfattig yoghurt, kiks med fedtfattig ost, eller korn og skummetmælk. Vær sikker på at snack i små portioner og spise snacks med både kulhydrater og proteiner - æbleskiver med jordnøddesmør, for eksempel - for at hjælpe din krop forblive tilfredse.

Stephanie Wiseman af New York City, en klient af Gans ', beskæftiger sig med hendes sene cravings med en sund natmad en håndfuld mandler eller en lav-kalorie fudgesicle. "Jeg har en påfyldning middag, og jeg spiser sundt hele dagen," Wiseman siger. "Jeg har heller ikke holde den slags fødevarer i mit hus, der ville føre til [usund] snacking."