Evb

Styring blodsukkeret under træning

Motion skal være en del af din diabetes forvaltningsplan, men du nødt til at tage visse forholdsregler. Brug disse strategier til at håndtere blodsukkeret i løbet af din træning.

Motion er afgørende vigtigt for en vellykket diabetes forvaltningsplan. Når du taler til læger, der behandler diabetes, kan de ikke understrege dette punkt nok. "Ingen medicin kan gøre, hvad motion gør for diabetes," siger Betul Hatipoglu, MD, en læge i Cleveland Clinic afdeling for endokrinologi, diabetes, og stofskifte.

En fordel er, at motion hjælper lavere mængden af ​​sukker i blodet. "Virkningerne ofte sidste 12 til 14 timer," siger Dr. Hatipoglu. Regelmæssig motion giver længere varige fordele samt, herunder kontrolleret blodsukker, forbedrede kolesteroltal, vægtkontrol, og lavere blodtryk.

Desværre er der mange mennesker med type 2-diabetes har en tendens til at undgå motion. Ligesom alle andre, kan folk med diabetes vælger ikke at udøve, fordi de ikke kan finde tid, manglende motivation, eller bare ikke kan lide at arbejde ud. En anden årsag kan være en frygt for, at motion vil give problemer med at kontrollere blodsukkeret og endda bringe på symptomer på lavt blodsukker, såsom svaghed og træthed.

Hatipoglu enig i, at motion vil forårsage blodsukkeret til at falde i de fleste mennesker med type 2-diabetes. Men det er en god ting. Det sker, fordi din krop bruger sukker til brændstof arbejde dine muskler.

Hemmeligheden, selvfølgelig, er at starte din træning på et sundt blodsukkerniveau. Dette vil forhindre symptomer på lavt blodsukker opstår i løbet af din træning. For at gøre dette, Hatipoglu siger at kontrollere dit blodsukker, inden du begynder at træne. "Hvis dit niveau er under 100 mg / dl, så vil du ønsker at spise nogle kulhydrater for at bringe dem op til det korrekte niveau, før du træner," siger hun. "Hvis dit niveau er højere end 250 mg / dl, så er du nødt til at tjekke for ketonstoffer i urinen. Hvis ketoner er til stede, vil du ønsker at undgå at udøve på det tidspunkt. Hvis der ikke ketoner er til stede, kan du drikke noget vand og fortsætte med moderat motion. "

Hvis du motionerer i længere tid end en time, så tjek dit blodsukker igen på 60-minutters-mærket for at sikre, de er stadig i et sikkert område. Hvis de er, kan du fortsætte med at udøve.

Motion tips til diabetes

Når du begynder en øvelse program, start med lav intesity træning og langsomt øge din intensitet. For mange mennesker med type 2 diabetes, gode øvelser til at begynde med omfatter gåture, cykling og svømning.

Før du vælger en aktivitet, overveje andre sundhedsmæssige betænkeligheder vedrørende diabetes. For eksempel, hvis du har øjenproblemer Hatipoglu foreslår undgå øvelser, der kan overanstrenge øjnene, som at løfte tunge vægte. Folk, der har neuropati, som har ført til at åbne sår på fødderne, bør også tage forholdsregler. Du bør altid tale med din læge, før du starter en øvelse program på din egen.

For at få de fleste fordele fra fitness, US Department of Health og Human Services anbefaler 30 minutters motion mindst fem dage om ugen. "Det er blevet påvist, at udøve i 10 minutter ad gangen tre gange om dagen er lige så gavnligt som gør 30 minutter ved én gang, så du skal ikke bekymre dig om at presser dig selv for hårdt i starten," siger Hatipoglu.

I sjældne tilfælde kan nogle mennesker med type 2-diabetes oplever højt blodsukker, mens de udfører energiske øvelser grund hormoner, der udskilles, når de udøver på et højt niveau. Hvis du planlægger at øge intensiteten af ​​din træning, skal du tale med din læge om specifikke retningslinjer for kontrol blodsukkeret.

Øvelse for diabetes: Hvorfor det er så vigtigt

Så længe du arbejder sikkert, motion er en kæmpe fordel for mennesker med type 2-diabetes og en vigtig del af en succesfuld behandling program. Her er hvordan det kan hjælpe:

  1. Motion nedsætter blodsukkeret. Husk, at et fald i blodsukkeret relateret til motion er en positiv udvikling. "Det betyder, at musklerne bruger sukker til at arbejde, uden behov for insulin," siger Hatipoglu.
  2. Det forbedrer A1c testresultater. En A1C test er et værktøj, som læger bruger til at observere dit blodsukker og se hvor godt du styre din diabetes. Resultaterne afspejler typisk din gennemsnitlige blodsukkerniveau for de seneste to eller tre måneder. Når du motionerer regelmæssigt, kan du forvente, at din A1C testresultater til at forbedre så godt.
  3. Det sænker blodtrykket. Højt blodtryk er en almindelig type 2-diabetes symptom, og kombinationen af disse to forhold kan øge din risiko for komplikationer, såsom dårlig blodcirkulation og hjertesygdomme. Motionere mere, og du kan forvente dit blodtryk niveauer til at falde.
  4. Det forbedrer kolesterolindholdet i blodet. Motion har også vist at reducere niveauet af "dårlige" LDL-kolesterol og øge niveauet af "gode" HDL-kolesterol. Hjertesygdom er tæt knyttet til type 2 diabetes, så holder kolesterol i et sundt sortiment er særligt vigtigt.
  5. Det kan hjælpe dig med at leve længere. Storstilet undersøgelser har vist, at mennesker med type 2-diabetes, som udøver mest er de mindst tilbøjelige til at dø i en tidlig alder.
  6. Det gør du føler dig godt. Motion er en gennemprøvet humør-booster. Det øger dine følelser af generelle trivsel og kan reducere depression.

Ud over alt dette, kan udøve hjælpe dig med at administrere din vægt. Og som pounds begynder at smelte væk, vil du begynde at føle sig endnu bedre.