Evb

Staying skarpe: elektroniske spil og øvelser til at bekæmpe hukommelsestab

Den nyeste teknologi rettet mod at bekæmpe hukommelsestab

Du ved, hvad motion gør for din krop: Det styrker dine muskler og øger din fleksibilitet, hvilket gør dig bedre i stand til at håndtere fysiske udfordringer. Men vidste du, at "mentale gymnastik", også kendt som hjernen spil eller memory spil, kan gøre det samme for dit sind ved at bremse aldersrelateret hukommelsestab?

En undersøgelse af 2.832 seniorer (gennemsnitlig alder 73,6 år gammel) rapporteret i en 2006-udgaven af Journal of European Medical Association (JAMA), at regelmæssige memory-øvelser reducerede funktionelle tilbagegang og forbedret kognitive evne op til fem år efter indledningen af den uddannelse. Det støttede en tidligere undersøgelse rapporteret i Neurology, der konkluderede, at hyppig deltagelse i hjerne-stimulerende aktiviteter kan reducere kognitiv tilbagegang i ældre personer.

Heldigvis behøver du ikke at deltage i nogen tunge løft til at bygge mere "hjerne muskler" og holde hukommelsestab i skak. Der er utallige nemt og sjovt aktiviteter, der kan hjælpe med at beskytte og opbygge hjernekraft, såsom at gøre daglig krydsord eller sudoku puzzles eller lære at tale et fremmedsprog. Se Brain øvelser for at styrke hukommelsen og mental egnethed for flere tips.

Men hvis du gerne vil prøve en mere teknologisk avancerede mulighed, overveje at investere et par dollars i noget, der er specielt designet til at styrke din hjerne. Der findes flere typer af elektroniske spil, der udfordrer din hjerne, og de er tilgængelige for computere, video-game systemer som Wii, håndholdte video-game platforme som Nintendo DS og gennem tegning-baserede web-sites.

Positive effekter af software-baserede hjerne spil
Mens effektiviteten af ​​software-baserede hjerne spil er endnu ikke blevet undersøgt eller dokumenteret i et klinisk miljø, har undersøgelser vist, at vi har en livslang evne til at lære. Ifølge Eduardo Locatelli, MD, MPH, neurolog og grundlægger / medicinsk direktør for Florida Neuroscience Center, Nyere videnskabelig forskning "har vist, at hjernen i alle aldre, har et betydeligt potentiale til at tilegne sig ny viden og færdigheder med ordentlig træning og motion. ved at udfordre din hjerne med nye aktiviteter eller spil, styrke dig sådanne kognitive færdigheder som evnen til at huske noget, løse et problem, eller bruge en bestemt strategi for at vinde et spil. spille spil, der er udfordrende tager dig ud af din comfort zone og kræfter dig til at udnytte ubrugte områder af din hjerne. med hukommelse, enten du bruger det eller miste det. jeg gerne sige, 'Brug det og holde det. Udfordre det og vinde, "når det kommer til hjernen og hukommelse."

Patricia Belchior, den ledende efterforsker i en University of Florida undersøgelse af voksne alder 65 og ældre, rapporterede, at action videospil væsentligt forbedret deltagernes evne til at være opmærksom. "Ud over vores arbejde, er der en voksende mængde af forskning, der støtter i kontrollerede forsøg, de positive mentale fordele ved at spille visse videospil," sagde Belchior. "Ligesom forskellige typer af motion, er ikke nogen enkelt mental øvelse 'all-formål." For eksempel, krydsord, mens sjov og udfordrende, understreger færdigheder, der fortsætter med at vokse i hele ens levetid (verbale evner). Videospil, på den anden side, har en tendens til at fremhæve færdigheder, som er sårbare over for aldring (hastighed, opmærksomhed, hukommelse osv.). Således kan videospil giver mulighed for at få "træning" i områder, der har størst behov. Derudover er videospil roman (i hvert fald for de fleste ældre voksne), og forskning tyder på, at denne nyhed er en vigtig ingrediens for vellykket kognitiv intervention. Du er nødt til at udfordre systemet til at opleve gevinst. "

Evaluering elektroniske hjerne spil
Når du vælger et spil til at udfordre din hjerne, Dr. Locatelli anbefaler at se, hvor mange processer vil blive engageret på én gang. "Kig efter spil, der udfordrer de fem sanser:. Hørelse, følelse, smag, lugt og synet Spil, der kræver problemløsning er også ideelle." Her er seks programmer, der kan være værd at investeringen:

Happyneuron online hjerne spil
Omkostninger: Abonnementer er til rådighed for 10€ 0,95 for en måned eller 75€ 0,95 om året.

Påstand: HAPPYneuron er grundlagt af forskere og neuropsykologer, som er baseret spil på deres forskning. Inkluderet i denne gruppe er Dr. Bernard Croisile, en respekteret fransk og neuroforsker, og hans kollega og medforfatter Dr. Michel Noir, en kognitiv psykolog. Ifølge Iowa geriatrician Robert Bender, MD, der gennemførte en CDC-finansieret pilotundersøgelse, der omfattede specifikke kognitive træning med HAPPYneuron spil, "mental øvelse programmer som HAPPYneuron har et enormt potentiale for at øge sandsynligheden for resterende skarpe som vi alder."

Beskrivelse: HAPPYneuron online hjerne spil har mere end 34 spil, med mere end 3.000 timers spil. Spillene udøve alle fem kognitive områder af hjernen, herunder hukommelse, opmærksomhed, sprog, visuel / rumlig behandling, og den samlede udøvende funktion. Eksempler på to populære spil omfatter "tårnene Hanoi", hvor en spiller skal genopbygge et tårn af ringe ved at foretage strategiske tiltag, og "En europæisk i Paris", som beder spillerne til at huske placeringen af ​​berømte monumenter over hele kloden.

For mere info: Gå til www.happy-neuron.com.

Brain fitness-serien cd-rom
Cost: 70€

Påstand: Lavet af HAPPYneuron Inc., Brain Fitness cd'en indeholder 12 forskellige mentale spil med forskellige sværhedsgrader - Tilføjelse op til mere end 100 timers spil - designet til at styrke hukommelsen, informationsbehandling, problemløsende evner, sprogbrug og andre færdigheder. To eksempler er "Around the World in 80 Trips" (et huskespil udfordrende for brugerne at huske de rejseruter af to ture) og "Catch the Ladybug!" (Et spil designet til at stimulere opmærksomhed ved at brugerne til at klikke på en mariehøne, som det tilfældigt vises på skærmen).

Beskrivelse: Brain Fitness tracks bruger fremgang for op til tre spillere og har en virtuel træner, der gennemgår din præstation mod de andre spillere i samme alder, køn og uddannelsesniveau. Træneren anbefaler spil og niveauer for at forbedre svage områder, og cd'en kan også vedligeholde alle dine resultater, hvis du opgraderer til HAPPYneuron online.

For mere info: Gå til www.happy-neuron.com/products.

Mybraintrainer.com
Omkostninger: Abonnementer omkostninger 10€ 0,95 i tre måneder eller 25€ 0,95 for et år.

Påstand: Ifølge resultaterne af en pilotundersøgelse sponsoreret af MyBrainTrainer.com, der blev gennemført i 2003 af Delos Institute (et forskningsanlæg, der er forbundet med University of Texas og Open International University), kan MyBrainTrainer.com øvelser øger IQ, reducere angst og forbedre kognitive effektivitet og hastighed.

Beskrivelse: Abonnementet Webstedet tilbyder 47 interaktive øvelser, hver især er designet til at stimulere en specifik region af hjernen og til at forbedre den mentale-processorhastighed, hukommelse, koncentration, evne til multitasking og visuel diskrimination. Øvelser udfordrer simpel reaktion tid, anerkendelse reaktionstid, og arbejder hukommelse, alle på flere niveauer af vanskeligheder. Brugere kan enten følge et struktureret format eller etablere et personligt træningsprogram for mere frihed i valget spil.

For mere info: Gå til www.mybraintrainer.com.

Brain alder og hjerne alder
Cost: 15€ 0,99

Påstand: Brain Age siger, at deres spil har aktiviteter "designet til at bidrage til at stimulere din hjerne og give det den træning det behov." Ifølge Andrew Carle, adjunkt og leder af George Mason University Program i Assisted Living / Senior Housing, udøver Brain Age det område af hjernen, hvor hukommelsen er gemt.

Beskrivelse: Brain Age og Brain Age, der er designet til håndholdte Nintendo DS-systemer, tog brugere på tværs af 15 aktiviteter: løse simple matematiske problemer, recitere klaverstykker, test hukommelse færdigheder i det klassiske brætspil "Koncentration", og spille en udfordrende version af rock, papir, saks. Brugerne skal blot skrive deres svar på den berøringsfølsomme skærm med en stylus pen. Nintendo DS stemme-anerkendelse teknologi gør det muligt for programmet at identificere særlige ord, under visse aktiviteter.

For mere info: Gå til www.nintendo.com.

Crosswords DS
Cost: 15€ 0,99

Påstand: Ingen krav fra producent

Beskrivelse: Crosswords DS tilbyder mere end 1.000 krydsord samt Wordsearch og anagrammer. Designet til Nintendo DS, kan brugerne vælge den relevante sværhedsgrad, der begynder med en grundlæggende fire-by-fire puslespil og fremskridt på flere udfordrende niveauer og puslespil størrelser. Wordsearch sker ligesom klassiske papirbaserede ord søgninger, ved hjælp af en stylus i stedet for en blyant til at cirkel ord på en side fyldt med rækker af enkelte bogstaver. I anagrammer, skal spillerne arrangere seks tilfældige bogstaver for at præcisere tre, fire-, fem-eller seks-brev ord.

For mere info: Gå til www.nintendo.com.

Mit ord coach, min spanske træner, og min franske coach (Nintendo DS)
Cost: 15€ 0,99

Mit ord coach (wii)
Cost: 15€ 0,99

Påstand: Mit Ord Coach er designet til at hjælpe folk med at forbedre deres ordforråd og giver brugerne et redskab til at spore deres fremskridt og potentiale.

Beskrivelse: Videoen Spillet består af seks sjove øvelser, der hjælper spillerne med at forbedre deres ordforråd og er udstyret med et arsenal af 16.800 ord, alle hentet i Cambridge Advanced Learner Dictionary. De fremmedsprogede spil, My French Coach og My Spanish Coach, underviser det grundlæggende i sproget ord brug, grammatik og konstruktion af sætninger gennem let-to-play minispil.

For mere info: Gå til www.ubisoft.com.

[M] Power Kognitiv Fitness System
Cost: 5980€

Påstand: Årtiers medicinsk forskning har konkluderet, at seniorer, der konsekvent deltager i streng kognitiv øvelse på lang sigt kan reducere deres risiko for demens med mere end 60 procent. Den Dakim [m] Power ® Kognitiv Fitness System gør det nemt og sjovt for seniorer at få en streng kognitiv træning i seks kognitive domæner (langtidshukommelse, korttidshukommelse, sprog, beregninger, visuospatial orientering, og kritisk tænkning) ved en udfordring niveau, der matcher deres specifikke evne.

Beskrivelse: I øjeblikket sælges som et flerbrugersystem for senior levende samfund, Dakim s [m] Power er en alt-i-ét system, der omfatter originale multimedie gåder, historier, ord krypterer og andre kognitivt stimulerende hjernen spil. En touch screen eliminerer behovet for en mus og tastatur, hvilket gør det nemt for seniorer at bruge produktet, selv om de aldrig har arbejdet på en computer. ERA-egnede hjerne spil (indbygget pre-1950'erne filmklip, musik og andre kulturelle referencer, der tager seniorer tilbage til deres ungdom) er automatisk opdateres dagligt. Bemærk: Et hjem enhed vil være tilgængelig januar 2009 en pris på 1870€.

For mere info: Se www.dakim.com.