Evb

Skulle du forsøge bar metode?

Flyt over zumba, der er en ny dance-baserede træning dille i byen. Her er, hvordan bar metode kan hjælpe dig med at forbrænde fedt og tone dine store muskelgrupper.

Hvis danse din vej til fitness lyder som sjovere end at logge timer på et løbebånd eller sveder gennem en Pilates klasse, overveje en bar-baseret klasse, såsom Bar Method. En bar workout er en dans klasse, der kombinerer ballet flytter med core condition, yoga, pilates og styrketræning, og varer omkring en time. Bar Method er simpelthen navnet på den oprindelige franchisen, der skabte og populariseret træning. I de sidste par år har Bar Method og andre former for ballet-baserede fitness oplevet en bølge af popularitet, takket være træning evne til at hjælpe motionister kaste pounds, forme deres kroppe uden bulk, og få mere energi i en motiverende holdtræning klasse.

"The Bar Method er en lav-effekt, meget effektiv måde at arbejde dine muskler, der gør dem lean og lange," siger Liza MacFadden, en fitness instruktør på Studio Fusion i Huntingdon Beach, Californien At Studio Fusion, MacFadden siger træning omfatter typisk 10 minutter af overkroppen, 15 minutter af låret øvelser, 15 minutter af fødder arbejde, og 15 minutter core øvelser.

Resultaterne af bar workout danseundervisning, siger hun, er forbløffende. Hyppige deltagere rapporterer, at de har tabt vægt, har bedre kropsholdning, og har øget udholdenhed og energi. Hengiven Kristine Barnes, 43, har været at tage de danseundervisning på Studio Fusion fire gange om ugen i de sidste to år. Hun siger, at hun blev oprindeligt tiltrukket af Bar Method, fordi hun er kun 5'3 ", og var bange for, at hvis hun vægt uddannet og bulked op, ville det være for meget for hende lille ramme. "Med denne, jeg toning uden bulking" Barnes siger.

Historie baren metoden

Den oprindelige Bar Method kan spores tilbage til Lotte Berk, en berømt ballerina, der flygtede Nazityskland i slutningen af ​​1930'erne til London. Efter at have lidt en rygskade, udviklede Berk en intens styrke og strække program, der kombinerede de ballet bar rutiner hun praktiserede som danser med terapeutiske øvelser for at hjælpe hendes helbredelse.

Hun åbnede et studie i Londons West End i 1959 og udviklede en følgende af mennesker, som også brugte hendes rutiner til at overvinde skader. I 1970'erne købte hende student Lydia Bach rettighederne til Bar Method navn og åbnede Lotte Berk Method studie i Manhattan, hvor Bach hurtigt udviklet en hengiven følgende af skuespillere, dansere, og sportsfolk.

Derfra fortsatte klasserne at sprede sig, som nogle af Bachs tilhængere åbnede deres egne studier i forskellige byer. I dag er der udløbere af det oprindelige program i næsten hver by og stat i landet, såvel som andre ballet-fitness metoder, der ikke er direkte relateret til den oprindelige Bar Method. Selv om hver studiet og instruktør er unik, de fleste dance-baserede klasser er fundamentalt ens. Her er hvad du kan forvente.

Bar metode 101

Under hver klasse, er det, hvad du bør tage højde:

  • Interval træning. Gennem de klasser, du alternative høj intensitet bevægelser med dybe strækninger, MacFadden siger.
  • Kalorieindhold brænding. Intervallerne og konstant bevægelse gør træningen temmelig intens. En 125-pund kvinde i god form brænder omkring 400 kalorier i løbet af en 60 minutters klasse. Tungere mænd og kvinder vil typisk brænde mere.
  • Muskel forme. De isometriske øvelser hjælper dig tone og forme dine mavemuskler, arme, røv og lår. MacFadden siger metoden hjælper med at gøre dine muskler lange og magre.

Hos Studio Fusion bruge bar klasser vægte, men den tungeste anvendte vægt er kun fem pounds. De små vægte og høje gentagelser giver fordelene ved styrkelsen uden bulking.

Bar metode fordele og ulemper

En af de største fordele ved baren metoden er, at gruppen træningshold er sjovt. Barnes fortæller, at lige siden hun opdagede det to år siden, har hun ikke været i stand til at holde sig væk. En anden er, at resultaterne er hurtigt mærkbar. Det tog kun 10 klasser for Barnes mand at kommentere, hvor god hun så.

Du behøver ikke nogen særlige kvalifikationer til at tage bar klasser. "Øvelserne er meget lav effekt," MacFadden siger. "Det er skønheden i dem. Alle kan gøre dem. "De også kan tilpasses for mennesker med skader. En anden fordel er, at du øge dine tætte muskelfibre og du skulptur muskler på tværs af din krop.

Ulemper er, at klasser kan være dyrt og får ikke tilbudt overalt (selvom Bar Method sælger dvd'er for folk, der ikke kan finde klasser tæt på, hvor de bor). Også klasser er en time lang, så du kan ikke bryde din rutine i kortere intervaller, hvis du ikke har en blok af tid til at afsætte til det.

Tips til at starte en bar metode workout

Fordi bar-baserede klasser er unikke, er det bedst at prøve en klasse til at se, hvis du kan lide det, før at forpligte sig til en pakke. De fleste studier vil tilbyde en retssag klasse gratis. Som med enhver øvelse disciplin kan dygtighed af instruktøren gøre en stor forskel i, hvor meget du nyder det, samt hvordan gavnlige klassen vil være. Tal med din læge, før du starter en øvelse program, især hvis du ikke har været udøver et stykke tid.

Bær behageligt tøj og har en vandflaske handy, så du ikke bliver dehydreret, som du sveder væk pounds. For de bedste resultater, planer om at tage en klasse to til fem gange om ugen, altid varmer op og køler ned før og efter klasse.