Evb

Sikring medicin for din rejse

Hvis receptpligtig medicin, især flydende dem, ikke er emballeret på en bestemt måde, vil du ikke få dem gennem sikkerhed. Og at kunne være et problem.

Nogle af os kan huske en tid, hvor planlægningen for flyrejser betød pakke din taske, kørsel til lufthavnen, og boarding flyet. Ingen sikkerhed linjer, ingen begrænsninger for væsker, ingen problemer.

I dag er det en ny verden, og du har brug for at kende de nye regler for flyrejser. Ikke blot vil dette hjælpe dig med at undgå hang-ups i lufthavnen, men det vil også hjælpe dig med at sørge for, at intet du behøver bliver konfiskeret af lufthavnens sikkerhed. Hvis du tager daglig medicin, er det især vigtigt, at du holde dig opdateret om, hvad reglerne er i øjeblikket for at tage receptpligtig medicin på et fly. Selvfølgelig kan du ikke forlade gaten uden dem.

Packing receptpligtig medicin

  Hvis du pakning receptpligtig medicin eller anden medicin i en carry-on taske, nogle ekspert anbefalinger følge for at få dem sikkert gennem sikkerhedskontrollen. "Hold din medicin i deres oprindelige beholdere, uanset trangen til at spare plads," siger Greg T. Snider, MD, fra Lexington Clinic Occupational and Travel Medicine Services Department i Kentucky. Det betyder ikke sætte din receptpligtig medicin i disse bekvemme daglig medicin dispensere du måske normalt bruger, i det mindste indtil du kommer til din destination. Du kan altid organisere din medicin på den måde du kan lide, når du får ud af flyet.

  En anden rejse ekspert er enig: Hvis du forsøger at konsolidere, kan du ikke gøre det gennem sikkerhed med den medicin, du får brug for varigheden af ​​din rejse. "Du bør heller ikke forsøge at spare plads ved at sætte mere end én recept på en flaske," siger David Lytle, redaktionelle direktør for Frommers.com, en rejseguide websted. "[Lufthavn sikkerhed] kan og vil konfiskere flasken."

  Passagerer er tilladt at tage alle deres medicin (med væsker, piller og andre forsyninger) på flyet, men de skal screenes og kontrolleres på en sikkerhedskontrollen. Hvis du tager medicin, som ikke er afgørende for dig at tage i løbet af dit fly, kan du tjekke dem i din bagage eller maile dem til din destination i forvejen.

  Lytle anbefaler at sende flydende medicin til din destination forud for din rejse. Som en sikkerhedskopi, kan du også pakke små mængder (3 ounce eller mindre) i de enkelte flasker. Du skal placere flaskerne i en carry-on, Quart-størrelse plasticpose. Hvis du har brug for at bringe mere end det ene taske, kan du gøre det, men du bliver nødt til at meddele Transportation Security Administration (TSA) før de går gennem sikkerhedskontrollen.

  Det kunne også være en god idé at medbringe et notat fra din læge, der forklarer, hvorfor du tager disse medikamenter, især hvis sprøjter eller andre medicinske forsyninger er involveret.

  Vær forberedt

   For at sikre at du har nok medicin til at vare dig, mens du er væk, planlægge. "Vi anbefaler, at folk får deres recepter genfyldes, før de rejser - det er reglen",.. Siger Lytle "Kunsten at rejse, uanset hvor du skal hen, er at kigge fremad og planen For nogle recepter, er du nødt til at gå til lægen fordi de ikke vil re-up dem over telefonen. "

   Hvis du løber tør for din medicin, mens du er væk, få en refill er ikke altid en big deal, hvis du rejser i Europa. Hvis du normalt bruger en national apotek kæde, for eksempel, kan der være en lokal afdeling i nærheden, som du kan ringe. Hvis du bruger en uafhængig apotek, kan du ringe til dem og derefter få dem kalde din recept til et apotek, der er i det område, du besøger.

   Hold tidsplanen

    Præcis hvordan du skal ændre doseringsvejledningen, når du rejser på tværs af tidszoner, vil afhænge af den medicin, du tager, og lægens anbefalinger. Du skal være sikker på at fortsætte med at tage nok af din medicin, men vær forsigtig med ikke at tage for meget, som du forsøger at skifte til en ny tidszone. Spørg din læge om, hvordan netop din medicin skal håndteres.

    Hvis du ikke er sikker på hvad man skal gøre ved din medicin, eller hvordan man kan gå om at få det ombord på flyet, kan du besøge TSA hjemmeside, hvilket er en god ressource for rejsende. Med nogle fremtidsplanlægning og smart emballage, kan du og din medicin både ankommer sikkert til din destination.

    Lær mere i Everyday Health Sund rejse center.