Evb

Osteopatisk behandling for kroniske smerter

En kropsterapi kendt som osteopatisk manipulerende behandling er en mulighed for kroniske smerter symptomer. Find ud af hvordan det fungerer, og om det er rigtigt for dig.

Ifølge Det Europæiske Osteopatisk Association, fokuserer osteopatisk medicin på den enkelte som en helhed, snarere end blot at behandle specifikke symptomer. Og mens konventionel medicin kan påberåbe sig smertestillende medicin og kirurgi til behandling af smerter, osteopatisk tilgang til kroniske smerter er lidt anderledes. Et af de vigtigste værktøjer i osteopat arsenal er osteopatisk manipulerende behandling.

Osteopatisk manipulerende behandling i sig selv er et generelt udtryk, der dækker en bred vifte af hands-on, krop manipulation behandlingsformer, der bruges af osteopater til at behandle kroniske smerter. "Disse behandlinger kan spænde fra en simpel myofascial udgivelse, som er magen til dybe tissue massage, til høj-velocity, lav amplitude procedurer, som svarer til kiropraktik manipulation," siger Lam Nguyen, DO, en kiropraktor med Tulsa Pain Consultants i Oklahoma.

Andre specialiserede osteopatiske terapier omfatter Still er teknikker, strain-counterstrain og kraniosakral rytme terapi. Disse behandlinger kan hjælpe med generaliseret myofascial smerter, forstuvninger og stamme, samt ledsmerter. "De er hovedsageligt bruges til at hjælpe med muskuloskeletale ubalancer og hjælpe med afbalancering musklerne, samt omlægningen af ​​de forskellige samlinger, hvis nødvendigt," siger Dr. Nguyen.

Osteopatisk manipulerende behandling kan være blot en facet af en kiropraktor s hele kroppen tilgang til behandling af smerter. "Denne behandling bruges ofte i kombination med receptpligtig medicin, ordentlig ernæring, patientundervisning, motion, eller enhver anden 'traditionelle' tilgang mod at forbedre en persons helbred," siger Robert I. Danoff, DO, en Philadelphia-baserede osteopatisk familie læge og talsmand for den europæiske Osteopatisk Association (AOA) "Break Through Your Pain" informationskampagne. "An osteopatisk læge arbejder med en patient til at komme op med en plan for behandling, der er bedst for dem."

Osteopati for kroniske smerter: hvad forskningen siger

Meget lidt forskning er blevet gjort specifikt på osteopatisk manipulerende behandling, men hvad der er derude viser positive resultater. En nyere undersøgelse undersøgte brugen af osteopatisk manipulerende behandling på 144 kvinder med lavere rygsmerter i deres tredje trimester af graviditeten. Kvinderne i gruppen, der modtog osteopatisk manipulerende behandling oplevede mindre rygsmerter.

En anden nylig undersøgelse så på virkningerne af osteopatisk manipulerende behandling på migræne i 42 kvinder. Halvdelen modtaget fem osteopathic manipulerende behandling sessioner i løbet af 10 uger og den anden halvdel fik ingen behandling. De kvinder, der modtog osteopatisk behandling oplevet en betydelig nedgang i migræne smerte.

Dr. Nguyen siger, at adskillige andre undersøgelser har også vist fordelene ved osteopatisk manipulerende behandling. »En udgivet af New England Journal of Medicine fandt, at osteopatisk manuel pleje og standard lægebehandling havde lignende kliniske resultater for smerte, men brugen af medicin var meget mindre i osteopathically behandlede gruppe," siger han. "En undersøgelse i Europa, kaldet ROMANS, hvilket var et multicenter randomiseret studie, fandt, at osteopati forbedrede kortsigtede fysiske og langsigtede psykologiske resultater på lidt ekstra omkostninger. Så selv om begrænsede, har undersøgelser vist, at OMT kan være gavnligt. "

En undersøgelse udforskede årsagerne til, at osteopatisk manipulerende behandling kan være effektiv. Forskerne brugte magnetisk resonans imaging (MRI) til at se på ryggen af ​​folk med lændesmerter før og efter de fik osteopatisk manipulerende behandling. De MRIs viste, at den behandling, var med til at bringe tilbage muskler i tilpasning.

Finde osteopatisk behandling for din kroniske smerter

Hvis du er interesseret i at give osteopatisk manipulerende behandling en prøve for din kroniske smerter, at finde en kvalificeret kiropraktor er nemt. Dr. Danoff anbefaler at gå til Den Europæiske Osteopatisk Association hjemmeside og derefter vælge "Find en DO" valgmulighed. Dette vil tillade dig at indtaste din by eller postnummer for at finde en læge i osteopati i dit område, siger han.