Evb

Ny undersøgelse afslører, hvordan mænd og kvinder sladrer

Dr. Laura Berman om kærlighed og sex

Mænd og kvinder både sladder, men udveksling af information varierer baseret på køn.

En ny undersøgelse fra Grant MacEwan University i Edmonton, Alberta, fandt, at mænd og kvinder sladrer forskelligt. Ifølge undersøgelse forfatter Dr. David C. Watson, når kvinder sladder, har de tendens til at fokusere mere på at diskutere fysiske egenskaber - "Har du set Andrea siden hun startede sin juice rense?" Mænd fokusere mere på spørgsmål i forbindelse med status - " Kyle landede en kæmpe bonus på arbejdet og brugte det til at købe en ny BMW. "

Mænd og kvinder både bruge sladder som en måde at bond og dele information, såvel som en måde at etablere intimitet og styrke venskaber. Selvfølgelig er det ironiske, at sladder er ofte en destruktiv kraft med magt til at ende venskaber, ikke styrke dem. Som enhver, der nogensinde har været emnet for negative sladder ved, kan det være utroligt sårende og pinligt.

Men i dagens samfund af sladder blogs, berømthed magasiner og up-to-the-minute tweets om personlige og meget intime spørgsmål, ser det ud som om intet er off-grænser, når det kommer til at dele oplysninger, uanset om det handler om Jessica Simpson baby vægt eller din kollega hemmelige kontor affære.

Som sladder bliver mere udbredt - og indbringende for visse parter - det bliver sværere for den gennemsnitlige joe at skelne mellem tom snak og skadelige kommunikation. Her er min tommelfingerregel: Det er okay at sladre om Angelina Jolie, men ikke Angelina fra regnskab. Og det er okay at dele oplysninger om dine venner, så længe det er positivt, at der ikke er beregnet til at blive holdt private. (Med andre ord, det er okay at dele nyheden om din vens seneste forfremmelse, men ikke annoncere sin graviditet, hvis det stadig er beregnet til at blive private.)

Vigtigst altid undgå trangen til at sladre om dit forhold. Mange mennesker er meget fristet til at klage til deres venner eller familie, når deres ægtefælle gør dem vrede eller gør ondt deres følelser, men at give efter for denne trang kan faktisk være meget ødelæggende. Selv om det kan føles godt i øjeblikket at få tingene fra brystet, og vent, vil du sandsynligvis have en "sladder tømmermænd" den næste dag. Chancerne er du vil se tilbage og fortryde de negative ting, du sagde om din partner og de intime, du uklogt delt.

Prøv dette: Næste gang du ønsker at sladre om din partner, skal du ændre din tilgang. Må ikke bringe op noget han gør det er pinligt eller irriterende, men opdrage noget sjovt, sagde han eller en af ​​hans seneste bedrifter. Jo mere du fokuserer på din partners positive kvaliteter og jo mere du fjerner negativitet og klager fra din kommunikation, jo lykkeligere du vil være - samt en bedre conversationalist.

Laura Berman, phd er en førende sex og forholdet pædagog og terapeut, populære tv-og radiovært, New York Times bedst sælgende forfatter og assisterende klinisk professor i ob-GYN og psykiatri ved Feinberg School of Medicine på Northwestern University i Chicago. Hun er stjernen i Par i krise, på den Everyday Health Channel, hver torsdag kl 01:00 EST.