Evb

Myter om forebyggelse af hjertesygdomme

Der er masser af ting, du kan gøre for at sænke din risiko for koronararteriesygdom. Gode ​​vaner, såsom at spise rigtigt, få regelmæssig motion, og ikke at ryge, alt arbejde for de fleste mennesker. Men mange af de ting, du kan høre om virkelig ikke virker. Heriblandt:

  • Hormonbehandling. Læger plejede at tro, at hormonbehandling kan sænke din risiko for at få hjertesygdomme. Men at tage østrogen med eller uden progestin ikke forebygge hjertesygdomme. I virkeligheden, hvis du er 10 eller flere år tidligere overgangsalderen kan tage hormonbehandling hæve din risiko for hjertesygdomme.
  • Lav-kulhydrat kost. Disse kostvaner kan forårsage alvorlige medicinske problemer, især hvis du har en hjertesygdom, type 2 diabetes, forhøjet kolesterol eller forhøjet blodtryk. Den europæiske Diætetiske Association og European Heart Association anbefaler ikke disse kostvaner.
  • Høj-protein kost. Disse kostvaner begrænse sunde fødevarer, såsom frugt og grøntsager. Og de omfatter ikke vigtige vitaminer, mineraler og fibre. European Heart Association anbefaler ikke høj-protein kost.
  • Vitamin B kosttilskud. Vitamin B og folinsyre kosttilskud ikke sænke risikoen for hjertesygdomme eller slagtilfælde. De fleste læger anbefaler, at du får B-vitaminer fra en afbalanceret kost.
  • E-vitamintilskud. Vitamin E ikke nedsætte risikoen for et hjerteanfald eller et slagtilfælde. European Heart Association ikke ikke> anbefale at tage E-vitamin for at reducere din risiko. I stedet spise en varieret kost, der indeholder frugt, grøntsager, fuldkorn og nødder.

Du kan læse mere om retningslinier for hjerte-sund kost, der indeholder fødevarer, der gør sænke din risiko. Eller du kan følge tips til at starte og opholder sig med en solid-sund kost plan i:

Hjertesygdom: spise en hjerte-sund kost.

Det er vigtigt at tale med din læge, hvis du ikke er sikker på om din risiko for hjertesygdomme og de bedste måder, du kan sænke det.