Evb

Melanom mandag: hvad kan du gøre?

Den europæiske Academy of Dermatology har udpeget mandag

Den europæiske Academy of Dermatology har udpeget Mandag 7 maj, som melanom mandag. Som melanom kriger, der bruger en masse af min tid på at fremme bevidstheden, er jeg glad for at fejre denne dag. Det giver mig endnu en grund til at tilbyde mine venners sol sikkerhedstips og en venlig påmindelse om at få deres hud kontrolleret. Dog kan jeg kun nå så mange mennesker. For denne dag, udfordrer jeg jer alle til at gøre noget for at sprede melanom Awareness. Er du klar til udfordringen?

Bruger sociale medier

Facebook og Twitter er gode måder at holde kontakten med mennesker over hele verden. Og som jeg for nylig har lært, er de også gode platforme for at øge bevidstheden om noget, der er vigtigt for dig. Hvis du er ligesom mig, du browse Facebook med din morgenkaffe, mens du venter på udnævnelser, og når du ikke ønsker at tale med din snakkesalig kollega til frokost... Jeg læste News Feed ligesom det er mit job. Det er altid sjovt at logge på og se, hvem der har fået gift, havde en baby, eller startet et nyt job. Men hvad nu hvis en dag, sende dig en melanom statistik i stedet for din sædvanlige "jeg kommer til at arbejde" post? Eller hvorfor ikke linke til videoen Kære 16-årige mig på din side?

Du kan også tage en anden tilgang

Du kan også tage en anden tilgang. I stedet for blot at fortælle folk til at få deres hud kontrolleret, planlægge en aftale med din hudlæge, tage et hurtigt billede af dig selv i din eksamen kjole, og skriv en hurtig "Har du set din hudlæge sidst?" Facebook-status indlæg. Jeg garanterer, at du vil fange opmærksomheden af ​​mange venner.

Men du vælger at dele melanom uddannelse

Men du vælger at dele melanom uddannelse, drage fordel af dine sociale netværk. Så mange mennesker er stadig uuddannede om alvoren af ​​modermærkekræft, og det er op til os at ændre dette. Facebook og Twitter er gratis og nemme måder at uddanne!

Være et godt eksempel

Det gælder hver dag, ikke kun på melanom mandag. Du kan ikke forvente, at folk til at tage dig alvorligt, hvis du ikke praktiserer, hvad du prædiker. Ulykker sker, men være den person, der har ekstra solcreme, ikke ekstra solskoldning.

Når du går ud til stranden med dine venner

Når du går ud til stranden med dine venner, genanvende din solcreme ofte. Bær et moderigtigt hat og superstar solbriller. Søge skygge mellem kl 10:00 og 16:00 Og uanset hvad du gør, sørg for dine børn er sol sikker. Kollega forældre vil se dig beskytte dit barn mod solen og vil huske at genanvende solcreme til deres børn, også.

Tal (People Lyt!)

Har du haft en hudkræft forskrækkelse

Har du haft en hudkræft skræmme? Brug Melanom mandag som din mulighed for at fortælle nogen. Jeg har konstateret, at mange mennesker har forskellige meninger om modermærkekræft, når de sætte et ansigt på kræft. Jeg troede aldrig jeg ville være kæmper melanom som en ung 20-noget, men her er jeg. Del din historie. Det kunne være ting, der sparer en anden. Husk, tidlig påvisning er nøglen.

Men du vælger at fejre denne dag, jeg holder dig op til udfordringen... uddanne nogen!