Evb

Kost og motion: depression selvhjælp

Vi kender alle regelmæssig motion og en fornuftig kost er godt for os

Vi kender alle regelmæssig motion og en fornuftig kost er godt for os. Du har måske endda hørt at de kan være en del af depression selvhjælp. Men hvordan kan det hjælpe, når den sidste ting du ønsker at gøre, er at ramme gym eller gnaske på et æble. Lad os være ærlige. Når du føler dig deprimeret du er mere tilbøjelige til at ønsker at bo i din jammies med en stor skål af is. Men så hårdt, som det kan synes at motionere regelmæssigt og spise rigtigt, hjælper det. Det lover jeg. Det har fungeret for mig.

Vores første forsvar, når vi taler om depression selvhjælp er motion

Vores første forsvar, når vi taler om depression selvhjælp er motion. Du behøver ikke at deltage i en gym, tage en klasse, eller endda bryde en sved til at nyde fordelene ved motion. Du kan starte små. Tag en tur, arbejde i din værftet, se en yoga video eller dælen, sætte din iPod i dock og skru op 80'erne dansemelodier, mens du buste et skridt i dit køkken. Bare begynde at bevæge! Når du er klar, arbejde op til mere anstrengende aktiviteter. Undersøgelser tyder på, at selv en rask 5 til 10 minutters gang kan løfte humøret. Udover humør-styrke endorfiner frigives under motion, er der andre mindre målbare fordele til regelmæssig motion, der kan forbedre din Outlook. Motion kan give dig en ny følelse af kontrol, en bedre følelse og flottere krop, og det kan endda hjælpe dig sove bedre. Se det? Ting søger allerede! Jeg ved af erfaring min depression er meget mere overskueligt, når jeg træner regelmæssigt.

Den næste våben i vores depression selvhjælp arsenal er kosten

Den næste våben i vores depression selvhjælp arsenal kost. Nu er jeg ikke taler om en kortsigtet, super-begrænset måde at spise. Jeg taler om en langsigtet spise filosofi. Din filosofi. Start en fødevare tidsskrift, hvor du kan holde styr på, hvor forskellige fødevarer gør du føler. Recidivister kan påvirke dit humør negativt, mens andre kan hjælpe din outlook. Jeg har for nylig skiftede min familie til en vegansk kost. Før jeg går videre, jeg antyder ikke, at dette er for alle. Jeg siger heller ikke en vegansk kost er den eneste "feel good" kost. Men jeg har set en stor forskel i min egen mentale sundhed. Mine stemninger er mere afbalanceret, kan jeg hoppe tilbage fra frustration og vrede hurtigere, og jeg nyder min familie meget mere. Jeg tager mere forsigtig med, hvad jeg sætter ind i min krop og min krop reagerer vidunderligt.

Måske er du ikke klar til en kost eftersyn

Måske er du ikke klar til en kost eftersyn. Intet problem. Bare starte små. Klip kunstige sødestoffer, simple kulhydrater, eller sodavand. Se om det hjælper. Hvis ja, prøv at tilføje noget din kost er mangler, måske flere friske frugter, grøntsager eller fuldkorn. Ligesom motion, hver lille indsats tæller. Hvert skridt, og hver bid får dig tættere på en sundere, gladere dig.