Evb

Købe receptpligtig medicin og over skranken medikamenter i udlandet

Hvis du har brug for at genopfylde din receptpligtig medicin eller nødt til at købe en over the counter medicin, hvordan kan du sikre, at du får den rigtige medicin, især hvis du er i et fremmed land?

Du bordede denne flyvemaskine klar til at nyde en afslappende ferie i udlandet. Men hvad nu hvis du bliver syg, mens du er på rejse og har brug for en over-the-counter medicin? Eller måske skete der noget til dine receptpligtig medicin undervejs - de ikke gøre det gennem sikkerhed, blev din bagage tabt, eller du bare har glemt at pakke nok?

Hvis du har brug for at købe over-the-counter medicin eller receptpligtig medicin i et andet land, her er nogle tips om, hvordan man får de receptpligtig medicin og over-the-counter medicin, som du har brug for.

Bestanden op på medicin
Før du forlader, er det meget vigtigt at sørge for, at du har masser af medicin - både receptpligtig medicin og over-the-counter medicin - til at tage sammen med dig. Dette er især kritisk, hvis du kommer til et fremmed land, især en, hvor man ikke taler sproget.

"Jeg understreger den praksis at gøre, at du tager mindst en og en halv gange den mængde medicin, du tror, ​​du har brug for, og sørg for at det er i din carry-on," siger Richard Ostendorf, MD, en læge med Travel Medicin Klinik Company Health Care i Garfield Heights, OH.

Selv hvis du pack masser af ekstramateriale, vil de ikke gøre dig meget godt, hvis de ikke gør det til din endelige rejse destination. Så pak din receptpligtig medicin og over skranken medicin i din håndbagage, men sørg for, at du følger Transportation Security Administration (TSA) 's regler for udførelsen medicin om bord.

TSA tillader dig at bringe medicin om bord, men de skal være i deres oprindelige beholdere. Et notat fra din læge forklare din medicin, og hvorfor de er nødvendige, er også en god idé - især hvis du har forsyninger som sprøjter. Hertil kommer, før du forlader se din læge om at få en anden skriftlig anvisning at tage sammen med dig, hvis du har brug for det.

Købe receptpligtig medicin i udlandet
Hvis du ankommer til dit rejsemål, og opdager, at du rent faktisk har brug for at genopfylde din receptpligtig medicin, vil du være glad for at du bragte langs denne skriftlige recept. Andre tips til at huske på:

  • Hold det generiske. "Medbring en recept med dig for de lægemidler, du tager, men sørg for, at det er skrevet generisk med det kemiske navn snarere end et varemærke, fordi apoteket i et andet land kan eller ikke anerkender recepten [under en brand navn], "rådgiver Dr. Ostendorf.
  • Hvis en farmaceut afviser recept, prøv en anden. En farmaceut i et fremmed land kan eller ikke kan være villige til at udfylde en recept fra Europa, så du kan få brug for at besøge et par forskellige apoteker, før du finder en, der vil udfylde det for dig.
  • Papirrecepter er bedst. Du kan prøve at have apoteket ringe til din læge derhjemme, men det vil ikke altid tage sig af problemet. "Opkald hjem ikke få dig ud af binde helt," siger Ostendorf. Apotekeren kan ikke være i stand til at bekræfte lægens identitet via et telefonopkald - eller endda være i stand til at forstå ham, hvis han ikke taler sproget - så et papir recept er nok din sikreste satsning.
  • Sidste udvej: finde en læge, hvis du stadig ikke kan finde en apoteker, der er villig til at fylde din recept, og du har brug for din medicin, kan du nødt til at besøge en læge i det pågældende land.. "Du kan ende med at skulle gå se en lokal læge, der kunne ringe til din egen læge for at kontrollere og måske skrive dig en recept i det pågældende land, "siger Ostendorf.

Over-the-counter sikkerhed
Hvis du har brug for en over-the-counter medicin i udlandet, men er ikke sikker på, om det ikke er sikkert, se på den virksomhed, der fremstiller det. Mange stof fabrikanter kan producere de samme medicin for forskellige lande, og de ofte en regulering af disse medikamenter på samme måde, siger David Lytle, redaktionelle direktør for online rejseguide, Frommers.com.

Så før du forlader, så tjek den generiske kemiske navn for enhver over-the-counter medicin, du typisk bruger, skal du notere producenten, og sammenligne dem med de produkter, du ser på apoteket i udlandet. Medbring altid en ordbog med dig, og se efter et apotek med medarbejdere, der taler engelsk.

Den nederste linje: Når det kommer til medicin og rejser i udlandet, din bedste chance er at være forberedt, før du forlader Europa. Men ved, at hvis du bliver syg og har brug for medicin, vil du sandsynligvis have muligheder, uanset hvor du rejser.