Evb

Jillian Michaels retter på ' lægerne '

Sundhed, fitness og livsstil ekspert Jillian Michaels delt med os et smugkig på, hvad de kan forvente fra hendes hårde-love tilgang til sund levevis, da showets nye medvært i denne sæson.

September 8, 2011 - Europa ved Jillian Michaels bedst som hårde-as-negle træner på The Biggest Loser og sundhed og fitness ekspert, der har hjulpet millioner tabe sig gennem hendes populære online program, bøger og dvd'er. Nu Jillian tage på en ny udfordring som den nyeste co-vært for Emmy-vindende dagtimerne talkshow The Doctors fem dage om ugen, startende 13 september. Hun slutter børnelæge Jim Sears, MD, ER læge Travis Stork, MD, OB / GYN Lisa Masterson, MD, kosmetisk kirurg Drew Ordon, MD, og ​​psykolog Wendy Walsh, PhD, på showet, som giver frank sundhed diskussioner og information foran et live publikum i studiet.

Ud over at hendes koncert på The Doctors vil Jillian også tjene som en særlig korrespondent på Dr. Phil, uddelingen rådgivning om ernæring, fitness, og den samlede wellness.

Everyday Health sad med Jillian for at diskutere hendes nye rolle, de emner, hun ikke kan vente med at tackle, hendes drøm gæst, og meget mere.

Everyday Sundhed: Efter 10 sæsoner på The Biggest Loser og en sæson af miste det Med Jillian Michaels, hvorfor du ønsker at være en vært på The Doctors, og hvorfor nu?

Jillian Michaels: Jeg elsker primetime TV, men det er ikke meget informativ. Det er virkelig svært at fortælle folk til at ændre, men så ikke vise dem, hvordan man gør det. Du er nødt til at give dem de trin. Daytime TV er det perfekte medie til at gøre netop det. Det er det bedste sted at have disse vigtige samtaler. Det kan opløfte, underholde, inspirere, informere, og virkelig åbne op for en dialog.

For mig er, at nøglen og jeg var kommet til et sted i min karriere og mit personlige liv, hvor et skifte til dagtimerne - især med de fantastiske hold i Læger og Dr. Phil - var den perfekte pasform.

EH: Vil vi blive se din signatur hårde-love tilgang til sundhed og velvære på The Doctors? Fortæl os om din rolle på showet.

JM: Jeg tror, ​​der er flere facetter til min rolle på showet. Jeg er så passionerede omkring at hjælpe til at motivere og mobilisere andre til at genvinde deres helbred, og det giver mig en stor platform og muligheder. Det er en chance for at hjælpe med at uddanne og at komme til bunden af ​​hvorfor folk ikke tager de nødvendige skridt til at være så sunde, som de kan være.

Jeg tror, ​​jeg har også en enestående mulighed for at træde ind i rollen som seeren derhjemme - at være deres stemme. Som du ved, jeg er ikke læge, så i mange tilfælde bliver jeg næsten en super-forbruger, stille spørgsmål, at så mange seere ville gerne spørge, om de stod der på sæt med holdet.

Eh: da kost og fitness-ekspert på showet, hvad besked, du håber at sende til seere?

Jm: Jeg vil seerne at vide, at de har magt til at tage kontrol over deres egen sundhed og velvære, og at dette er noget, de skal gøre! Jeg ønsker at komme til bunden af ​​hvorfor folk ikke tager de skridt til at være så sunde som muligt. Jeg vil gerne vide, hvorfor de ikke går til lægen for deres check-ups, hvorfor de ikke få at mammografi, hvorfor de ikke får deres kolesteroltal testet.

Jeg ønsker at komme til bunden af ​​disse ting, og derefter give svar, værktøjer og løsninger for at hjælpe dem med at overvinde de forhindringer, der kan stå i vejen.

Hvis svaret er finansielle, vil The Doctors vise seerne, hvordan de kan finde gratis eller billig pleje. Hvis svaret er over manglende tid, kan The Doctors ikke blot udveksle ideer og tips til at arbejde sundhed og velvære i deres hverdag og hektisk tidsplaner, men også hjælpe seerne til at se, at dette er en vigtig del af deres liv, som de skal gøre en prioritet.

EH: En af dine mest mindeværdige øjeblikke som en gæst på The Doctors sidste sæson var episoden "What Women Want", hvor du havde en mand gåtur i høje hæle til bedre at forstå kvinder. Hvilke spørgsmål er du mest interesseret i at tackle på showet som en co-host?

JM: Jeg ville elske at fokusere på empowerment og selvværd spørgsmål.

Eh: Hvad er den største lektie du har lært af vært for showet? hvad der var den mest mindeværdige øjeblik indtil videre?

Jm: Wow - der er for meget at nævne. Jeg lærer alt fra hvordan man underholde fem dage om ugen uden at få gentagne, hvordan man fungerer som en journalist og bedst formidle fakta til offentligheden.

Eh: Hvem er din drøm gæst?

Jm: Beyonce!

EH: Hvordan vil din rolle på Dr. Phil være forskellig fra din rolle på The Doctors?

Jm: Min rolle på Dr. Phil er så lidt af en udsending. De sender mig ud i marken for at gøre rekognoscering på bestemte sager, som en kvinde med en overvægtig barn, der har brug for nogen til at gribe ind. Jeg vil tale med hende, så prøv at komme til bunds i, hvad der foregår, og så Dr. Phil kan se interviewet, og virkelig tage den derfra.

EH: Hvad har været din favorit øjeblik Dr. Phil indtil videre?

JM: Jeg har elsket konfrontere forældrene om, hvordan de tillader deres dybeste usikkerhed at skade deres børns mentale og fysiske sundhed.
C atch et smugkig af showet på Jillianmichaels.com og watch Jillian medvært den Emmy Award-vindende syndikerede dagtimerne talkshow, The Doctors, startende 13 september