Evb

Hvorfor du har brug for en sundheds-nødfond

En sundhedsmæssig nødsituation, en skadestue besøg eller lang tids sygdom kan sætte dig tilbage økonomisk, hvis du ikke er forberedt. Lær at oprette en sundheds besparelser fond til dækning af tingene på din sygesikring måske ikke.

Selv med god sygesikring, en sundhedsmæssig nødsituation eller en langvarig sygdom kan være en økonomisk katastrofe. Sygesikring selvrisikoen, co-betalinger, skadestue omkostninger og andre omkostninger ved sygdom kan tilføje op i en fart.

En sundhed opsparingskonto (HSA) er en måde du kan lægge skattefri penge til en sundhedsmæssig nødsituation. HSAs blev etableret i 2003. Hvis du er omfattet af en type forsikring er kendt som en høj fradragsberettigede forsikring planen, kan du gøre fradragsberettigede bidrag til en HSA. Din arbejdsgiver kan også gøre fradragsberettigede bidrag.


11 mærkelige krop særheder-forklaret!

"An HSA konto er meget forskelligt fra at have en generel nødfond konto," siger Joseph J. Porco, administrerende medlem af Financial Security Group, LLC, i Newtown, Conn "An nødfond handler om mere end blot out-of- pocket lægeudgifter. Hvis det er muligt, er det en god ide at have begge dele. "

Hvor meget af en nødfond har du brug for?

For en ældre voksen, kan en sundhedsmæssig nødsituation resultere i et behov for langvarig pleje, måske for resten af ​​senior liv. For en ung voksen støtte en familie, måske en medicinsk nødsituation være meget mere end blot omkostningerne ved sygdom. Dit helbred nødsituation kan forårsage et handicap, som resulterer i tab af indkomst over en længere periode. Det betyder, at du skal spare nok til at dække alle dine udgifter.

"De fleste rådgivere vil sige, at du skal have nok nødsituationer sparede midler at dække dine familiens udgifter for tre til seks måneder. Jeg vil anbefale at forsøge at lægge nok til side til at dække alle dine udgifter, ikke blot sundhed udgifter, for 6 til 12 måneder," siger Porco.

Hvor meget du har brug for en sundhedsmæssig nødsituation, og hvor meget du rent faktisk kan sætte i en nødfond, vil afhænge af din familie størrelse, din indkomst, din helbredstilstand og din alder. Men dit første skridt er at forstå din sygesikring situation.

"Den bedste måde at starte er at sidde ned med en finansiel rådgiver og regne ud, hvad din forsikring dækker faktisk, og hvad den ikke dækker. Hvad er dine forsikring grænser? Hvilken slags medicinske regninger kan opstå, at du ville være ansvarlig for? Få nogle ekspertrådgivning om, hvordan man bedst dækker dine reelle behov, "rådgiver Porco.


9 overraskende ting, der kan gøre dig syg

Hvilken forsikring kan ikke omfatte

Hvor meget forsikringsselskaber faktisk betaler for ulykker, kræft behandling, eller kirurgi afhænger af, hvilken form for forsikring du har, men der er normalt grænser. Her er nogle fakta til at overveje:

  • Omkostninger af sygdom. De fleste forsikringsselskaber har et loft over, hvor meget de vil betale for en langvarig sygdom. En nylig undersøgelse viste, at 10 procent af mennesker med kræft har ramt deres levetid hætte og er ikke længere er dækket af en forsikring. Fremadrettet vil dog den nye reform af sundhedssystemet lov fjerne hætter på livstid forsikring i 2014.
  • Emergency room omkostninger. Hvis du har en ulykke, der kræver akut behandling, og du ender på en skadestue uden din forsikring netværk, kan du ikke være dækket. En undersøgelse viste, at HMOs i Californien nægtet en ud af hver seks krav om skadestue omkostninger.
  • Kirurgisk dækning. Du kan blive overrasket over, hvad dit forsikringsselskab anser ikke-dækket kirurgi. Der kan være en stor gråzone mellem dækket "rekonstruktiv" kirurgi og udækket "kosmetiske" kirurgi. Selv når kirurgi er dækket, kan din fradragsberettigede være 375€ eller derover, og du kan stadig være ansvarlig for op til 25 procent eller mere af kirurgiske omkostninger, afhængigt af detaljerne i din plan.

Fortsæt læsning side 2 i denne artikel.