Evb

Hvorfor angst og alkohol kan gå hånd i hånd

Mennesker med socialfobi - ligesom dem, der mener, at andre er konstant at kritisere dem - ofte drikker på selvmedicinering.

De fleste, hvis ikke alle af os, føler sig nervøse fra tid til anden. Måske vi kører sent på arbejde, eller vi har et presserende deadline venter os, når vi kommer derhen. Men i et givet år, er omkring 40 millioner voksne beskæftiger sig med en mere alvorlig grad af angst kaldes en angst. Og i mange tilfælde, mennesker med en angst har også et problem med alkoholisme.

Angst og alkoholisme: forbindelsen

En form for angst kaldes social angst synes at have en særlig stærk tilknytning til alkoholmisbrug. Næsten halvdelen af ​​alle mennesker diagnosticeret med social angst også opfylder definitionen for såkaldte "alkohol uorden." Og kvinder med social angst synes at være mere tilbøjelige til at have en alkohol problem end mænd.

Social angst kaldes også social fobi. Mennesker med dette problem har en usædvanlig stærk følelse af angst, mens de er ude i offentligheden. Selvom mange af os har en frygt for at tale til store grupper, kan folk med social angst har endda problemer med at spise, har en samtale, eller laver andre dagligdags aktiviteter i det offentlige uden at have den forstand, at de bliver overvåget eller bedømt.

En nylig undersøgelse, der sporede unge ind i voksenalderen end ca 14 år fandt, at dem med social angst i starten af ​​undersøgelsen var omkring 4,5 gange større sandsynlighed for at udvikle alkoholafhængighed.

Angst og alkoholisme: uddybning lidelser

Mennesker med social angst kan anvende alkohol til at dæmpe deres angst, når de skal vise sig offentligt. Over tid, kan de føle et større behov for at drikke for at håndtere angst, og de kan vælge alkohol overstået tager sundere skridt til at lette deres angst.

Dog kan brug af alkohol føje til folks samlede problemer snarere end at lindre dem. Folk, der har social angst plus alkohol problemer er mere tilbøjelige til at have mere alvorlige symptomer på angst, andre følelsesmæssige problemer og sundhedsmæssige forhold, og mere svært ved at interagere med andre mennesker end personer, der kun har social angst.

Det er muligt, at hvis du har social angst, kan alkohol også forstyrre din evne til at behandle den betingelse. En undersøgelse viste, at folk, der drak mindre før behandling for angst viste større forbedring i deres sociale interaktion angst, hvilket betyder, opgaver som beskæftiger sig med myndighed tal eller tale med en person af det modsatte køn.

Angst og alkoholisme: få behandling

Læger kan anbefale en række behandlinger til behandling af social angst, hvilket kan bidrage til at mindske folks ønske om at stille deres angst med alkohol. Medicin normalt bruges til tilstand omfatter antidepressiva paroxetin (Paxil), sertralin (Zoloft), og venlafaxin (Effexor).

Patienterne kan også tage benzodiazepiner, såsom clonazepam (Klonopin), eller beta-blokkere, såsom propranolol (Inderal), hvilket kan reducere de fysiske symptomer på angst, såsom rysten og hurtig hjertebanken.

En mental sundhed professionel kan også tilbyde kognitiv adfærdsterapi, der lærer patienterne, hvordan man ændrer deres måder at tænke om at være i offentligheden, og hvordan de opfører sig i lyset af situationer, der udløser angst. I nogle tilfælde kan patienter først at blive behandlet for alkoholisme, før behandle angst.

Med den rette sundheds team og behandlingsplan, begge betingelser i sidste ende kan løses, så du kan komme tilbage til at nyde dit liv.