Evb

Hvordan laver miljøvenlige hjem renoveringer

Grøn hjem behøver ikke at blive bygget fra bunden. Du kan renovere for stil og miljøvenlighed på samme tid.

Hvis du er klar til at opgradere til en gourmet køkken eller handel, trætte gamle badeværelse til noget mere elegant og moderne, overveje at tilføje grønne hjem elementer til dine renoveringer. Da du allerede rippe den gamle og sætte i nye, hvorfor så ikke gøre dit hjem så effektivt og miljøvenligt som muligt?

Miljøvenlige valg til hjemmet

Når du vælger grønne hjem renoveringer eller ombygninger i stedet for blot at bygge noget nyt, du gør en miljøvenlig valg. Ved at vælge grønnere maling, gulvbelægning, isolering, og møbler, er du gør beslutninger, der vil spare værdifulde naturressourcer og minimere eksponeringen for giftstoffer og kemikalier. Din nyrenoverede grønne hjem vil ikke kun spare dig penge, men skåner miljøet og dit helbred. Her er de grundlæggende mål for grønne hjem renovering:

Blive mere energieffektive. Green renovering giver dig også mulighed for at skabe et hjem, der er mere energieffektive. Dette vil hjælpe dig med at spare energi, sænke dit hjem drivhusgasser, og du sparer penge på lang sigt. Hvis du køber nye apparater eller elektronik, kigge efter dem med den højeste Energy Star rating.

Find måder at genbruge i stedet for at genopbygge. Genbrug materialer i stedet for bare at smide dem væk, er altid en bedre løsning for miljøet. Når remodeling dit køkken for eksempel overveje refacing, ikke erstatte kabinetter - på denne måde, rammen forbliver intakt som du bytter ud skabslåger for en mere tiltalende design. Eller bedre endnu, sand og restain eller male de gamle døre at friske look. Dette skaber mindre junk, der sandsynligvis vil ende i en losseplads, og du undgår energi og drivhusgasemissioner fordi nye produkter, der ikke behøver at blive foretaget. Du kan også få en skattemæssig fordel at donere elementer, du ønsker at udskifte, ligesom gamle, men stadig arbejder apparater - og du var bare at smide dem væk!

Find din grønne hjemmeholdet

Grønne hjem renoveringer kan få dyr temmelig hurtigt. At sikre, at du udforske alle dine grønne muligheder og få mest bang for din sorteper, overveje at ansætte en professionel designer, entreprenør eller konsulent, der har oplevet med miljøvenlige remodels. Du vil have nogen, der kender den bedste måde at være så grøn og effektiv som muligt med dit budget, og som har arbejdet i dit område.

Du vil også ønsker at kontakte håndværkere, der specialiserer sig i grønne hjem renoveringer og ombygninger projekter fra grøn gulv til grøn maling. Hvis du vil grøn, gå grøn hele vejen, med de rigtige faglige for hver del af opgaven, så du ikke gå glip af nogen mulighed for at optimere dit hjem.

Eliminering remodeling affald

Reducere, genbruge, genvinde. Det er nøgleordene for grønne boliger og alle renovering eller ombygning projekter. I stedet for at smide dine gamle materialer i skraldespanden, finde ud af hvad der kan genbruges, eller doneret og genbruges af andre.

Her er nogle vigtige punkter at overveje, når du laver renoveringer den miljøvenlige måde:

  • Find ud af om mulighederne for genbrug. Dit grønne entreprenør, affaldsselskabet eller miljøafdeling for din tilstand, bør være i stand til at fortælle dig om mulighederne for genbrug til byggeri snavs.
  • Salvage, hvad du kan. Hvis du skal rive et badekar, vask, trægulve eller gulvfliser, eller alle dine køkkenskabe, finde ud af hvad der kan reddes. Før du destruere alle materialer, se om der er en virksomhed eller person, der vil købe dem til genbrug. Du kan også overveje at købe genbrugte produkter til din remodeling projekt.
  • Må ikke nedrive. De fleste af dine byggematerialer kan genanvendes eller genbruges, selv om de ligner junk til dig. Så dekonstruere dit hjem i stedet for nedrivning det, og se om der er en auktion eller køber til nogle af dit træ indramning eller andre materialer.
  • Doner dit affald. Programmer som Habitat for Humanity er altid villige til at tage brugte byggematerialer og hjem produkter. Tilbyd at donere dine affaldsmaterialer i stedet for at smide dem væk.

    Habitat opererer butikker rundt om i landet, der sælger genanvendt, doneret, og nye hjem renovering materialer, og provenuet fra disse salg støtte opbygningen og renovering af Habitat hjem. Tjek din lokale område for lignende butikker, der recycle køkkenskabe, badeværelse inventar, træ lister, og andre materialer, der kan bruges i hjemmet remodels.

Ved at gøre nogle forskning og leje erfarne grønne proffer, kan du gøre dit hjem renoveringer så grøn som resten af ​​din livsstil.