Evb

Hvad er tips til at vågne op lyse og alarm?

Søvn: Eksperterne Indvejning

For at forbedre din søvn, kan du blive nødt til at foretage nogle væsentlige ændringer i og uden for dit soveværelse.

Everyday sundhed: Selv efter en god nats søvn, snuble nogle mennesker rundt om morgenen. Kan du give os tre hurtige tips, der vil hjælpe folk vågner op lyse og alarm?

David O. Volpi, MD, FACS ( nycsnoringsleepapneacenter.com )

Folk, der tror, ​​de havde en god nattesøvn, men alligevel føler sig træt, når de vågner op og i løbet af dagen, lider ofte af snorken eller søvnapnø, og de ikke engang kender det, især hvis de sover alene. Så mit første forslag, hvis det er et tilbagevendende problem skal kontrolleres af din læge. Hvis snorken ikke er spørgsmålet, måske er der andre faktorer, der forstyrrer med at få dyb genoprettende søvn, såsom støj og lys. Så opretholde et mørkt, stille (TV off!) Soveværelse om natten. Også holde sig væk fra alkohol eller beroligende midler, der vil bære ud i midt om natten og forstyrre søvnmønstre.

William Dement, MD, ph.d. ( ultimo your-sleep-deprivation.com )

Han eller hun er meget sandsynligt sove berøvet. Vågne op lyse og alarm næsten altid sker med mennesker, der modtager nok søvn sådan, da de ikke har en søvn gæld. Lav til nul søvn gæld vil tillade folk at vågne op lyse og alarm.

Russell Rosenberg, phd ( sleepfoundation.org )

Vågne op un-opdateres er ikke normal. 1) Få en fuld nats søvn hver nat, også i weekenden. De fleste mennesker har brug for omkring 7,5 timer at føle udhvilet. 2) Vågn op omkring samme tidspunkt hver dag, og få morgen sollys eksponering, hvis muligt. Lys kan have en kraftig effekt på hjernens søvn wake ur. 3) Undgå alkohol flere timer før sengetid.

Scott eveloff, MD ( somnitech.com )

Den bedste måde at håndtere virkningerne af søvnmangel er at i det mindste overveje at man rent faktisk kan være berøvet søvn. Mange patienter ser på medicin, søvn studier eller lab tests for at forklare dårligt humør, sløvhed, lav energi, manglende koncentration, nedsat libido, irritabilitet, eller nogen af ​​de øvrige resultater af søvnmangel. Bevidsthed om reduceret søvn tid og uberegnelige tidsplaner er desværre den sidste forklaring kan folk overveje, hvis søvnmangel betragtes overhovedet.

Conrad Iber, MD ( hcmc.org / sleep )

En tredjedel af befolkningen ikke får nok søvn, dette tilføjer op til en gæld på søvnbehov, der kan opbygge og kræver mange dage af tilstrækkelig søvn til at korrigere. Hvis du sover i på ikke-arbejdsdage, er du sandsynligvis ikke får nok søvn. Der er mange vaner søvn kaldet "sleep hygiejne", som kan tage sig af dette, og du bør gennemgå dette med en dygtig læge for at få hjælp til at strukturere din søvn tidsplan. Denne professionelle søvn medicin websted kan være nyttige: http://yoursleep.aasmnet.org/Hygiene.aspx

Brian vind, phd ( sleepcenterinfo.com )

  • Tillad en tilstrækkelig mængde af tid til at sove hver nat.
  • Opretholde en regelmæssig søvn tidsplan, syv dage om ugen.
  • Bruge sengen for at sove og køn kun - ingen tv, radio, læsning eller anden aktivitet i sengen.