Evb

Hoftesmerter: hvad dine symptomer betyder?

Der er mange årsager til hofte smerter. Lær symptomerne for almindelige hip forhold, herunder arthritis, piriformis syndrom og snapper hofte.

Når du besøger din læge for at finde ud af, hvad du skal gøre ved din hofte smerter, hun vil sikkert spørge dig om at beskrive den form for smerte, du oplever. Høring om dine symptomer på hoftesmerter vil hjælpe hende at fastslå årsagen til dit ubehag.

"Det første spørgsmål er så, hvor hip ondt?" Siger Steven Stuchin, MD, direktør for ortopædisk kirurgi ved Hospital for ledsygdomme af New York University Medical Center og lektor ved NYU School of Medicine i New York City.

Mange mennesker er forvirrede over, hvor deres hofte egentlig er. "Smerte, der involverer hofteleddet er normalt i lysken, lige hvor dine ben opfylder din krop," Dr. Stuchin siger. "The hofteleddet er i lysken, og du kan føle det så lavt som dit knæ, på forsiden af dine ben ned i låret. "

Her er nogle almindelige hip smerter klager og deres symptomer.

Gigt: Med gigt-baserede hip smerte, det gør ondt at flytte dine ben. Det omfatter vandring, klatring trapper, og bøje ned for at samle ting op. Der er mange grunde arthritis kunne være årsag din hofte smerter:

  • Slidgigt kan opstå efter en skade eller infektion forårsager skade på hofteleddet.
  • Hofte dysplasi, et problem med dannelsen af ​​din hofte, kan forårsage tidlig hofteslidgigt.
  • Leddegigt medfører en inflammatorisk immunrespons, som påvirker alle dine led.

Piriformis syndrom: Med piriformis syndrom, flytte ben ud eller tilbage fra kroppen forårsager smerter i balderne og lænd. "Dit hip har nogle meget stærke muskler. Blandt dem er piriformis, "forklarer Stuchin. "The piriformis er på bagsiden af ​​hoften og hjælper rotere benet udad."

Iskiasnerven er lige bag det, i nogle mennesker, går nerven mellem sener af piriformis musklen. Når musklen trækker, det virker som en knibtang på nerven, der forårsager smerte, du føler, forklarer Stuchin.

Snapping hip: En patient kan fortælle sin læge: ". Når jeg flytter mit ben, føler jeg en pop i min hofte i toppen af mit lår" The snapping lyd er en sene, forklarer Stuchin. Nogle mennesker er født med en sene, at "snaps" over toppen af ​​lårben, knoglen, der gør op dit lår. "Som dine ben bevæger sig, hvis det skede ting fangster på denne knoklet projektion, får du en" snap '. "

Stress fraktur af lårbenshalsen: En stress fraktur af lårbenshalsen starter som en kedelig smerte i lysken, og bliver gradvist værre. Lårbenshalsen er området mellem bolden på toppen af ​​din lårbenet (lårbenet), der bevæger sig i stikket på dit bækken knogler og resten af ​​lårbenet. Dette kan også føles som en trukket muskel, men i modsætning til en muskel, vil det ikke reagere på at tage en pause fra træningen. Der er to almindelige årsager til en stress fraktur til dette område:

  • Et fald
  • En repetitive stress skade som følge af en kraftig motion

Trochanteric bursitis: En patient kan fortælle sin læge: ". Det er smertefuldt at ligge på min hofte og på andre tidspunkter, jeg føler smerte på ydersiden af denne hofte og overlår" Trochanteric bursitis er en betændelse i bursae, den væskefyldte sække der fungerer som en pude, placeret over den større trochanter (et knoglefremspring siden lårbenshalsen).

Hvis disse hip smerter beskrivelser ikke helt forklare din hofte smerter, så fortvivl ikke. Gennem de rigtige diagnostiske tests, sandsynligvis lægen alligevel vil være i stand til at hjælpe med at identificere og behandle dine smerter.

Kunne ikke finde filen 'D: \ websites \ GCMS \ CMSData \ Data \ Levende \ Indhold \ 240492.xml'.