Evb

Graviditet og hvalpe: En god blanding?

Overveje fordele og ulemper ved at tage sig ansvaret for hvalpen, når du er gravid.

Hvis du er gravid, kan nu ikke være det bedste tidspunkt at få en ny hvalp, trods al den uimodståelige romance forbundet med nyfødte og pooches. I virkeligheden, hvis du aldrig har haft en baby eller en hund, før det måske den værste tid til at falde i kærlighed med en hvalp.

Den største risiko er, at den nye forælder ikke vil tilstrækkeligt forberede tilføjelsen både barnet og kæledyr i husstanden, siger Dr. Stephanie LeFarge, direktør for rådgivning på European Society for Forebyggelse af dyremishandling. LeFarge har set værst tænkelige scenarier.

»Hvis den forælder kommer i mindst bange eller overvældet, hvad der normalt sker, er dyret genhuses, vendte tilbage til et krisecenter, forladt eller aflivet," LeFarge sagt. "Når problemer er opstået, det er næsten altid over for dyret. Pårørende går ballistisk hvis de tror, ​​at barnet er i fare fra kæledyr."

For at undgå denne hjertesorg for dyret, er det bedst at vente, indtil barnet er ældre at indføre et kæledyr i familien.

To separate væsener

Nogle nye mødre kan tror, ​​de vil have en masse ekstra tid under barselsorlov og springe til ideen om at få et kæledyr til at holde dem og baby selskab, men de bør tænke længe og hårdt, før at forpligte sig til et nyt kæledyr.

"Mens baby og hvalp kan lave smukke julekort, det er en dårlig idé at få en hund på samme tid et barn er forventede," LeFarge sagt. "Det er sværere end at få tvillinger. De er to helt adskilte væsener, der har brug for opmærksomhed, kærlighed og omsorg."

LeFarge anbefaler, at forældrene vente mindst indtil barnet sover igennem om natten, før du tilføjer et kæledyr ind i blandingen. Forældre har brug for at være godt udhvilet til at påtage den ekstra afgift.

For børn til at forstå den rutinemæssige kæledyr pleje og deltage aktivt i kæledyrs pleje, bør forældre vente, indtil børnene er mindst syv år.

Hvilke dyr er bedst med børn?

Kom nogen kæledyr skal være en familie afgørelse og en familie ansvar. Børn er begejstrede i starten, men kan trætte hurtigt af rutinen for kæledyr pleje - især rodet opgaver som øse poop.

"Husk, i sidste ende den forælder er ansvarlig for kæledyr," siger Dr. Tony Kremer, Chicago dyrlæge og pædagog. "Tænk levetiden af ​​dyret, du vælger, så godt. Er du villig til at være ansvarlig for kæledyret, når dine børn forlader hjemmet?" Der er mange faktorer at overveje, før at få en ny hund.

Det er vigtigt for familierne at stille disse spørgsmål, før du køber et kæledyr:

  • Hvilken slags kæledyr bedst vil matche vores livsstil?
  • Hvilken type af tid og rum er nødvendige for kæledyr?
  • Hvor meget opmærksomhed betyder pet kræve?
  • Hvad er prisen for dyrlægebehandling?

Top familievenlige hunde

Hvis ordentligt uddannet og omfavnede som et medlem af familien, kan enhver race gøre en stor kæledyr. Ikke desto mindre er nogle hunde ses som mere "børnevenlige" end andre, og som følge heraf, er blevet meget populære blandt familier.

Ifølge den europæiske Kennel Klub, er de fem mest populære racer i Europa:

  • Labrador Retrievere, langt Europas mest populære hund. Mere end 140.000 Lab hvalpe blev registreret sidste år med AKC. Labs har et ry for at være legende, hårdtarbejdende og kærlig mod børn.
  • Golden Retrievere er sporty, let at træne og stærke, men deres mest fremragende træk er tegn. De er udgående og hengivne ledsagere til folk i alle aldre.
  • Tyske hyrder er ædelt i udseende og karakter. Denne race er modet, urokkelige hjerte og ivrig sanser har elsket dem til familie i generationer.
  • Beagles elsker at være omkring mennesker og andre dyr. De er blide, glade kammerater, der trives på kærlighed og opmærksomhed.
  • Gravhunde har en livlig, optimistisk personlighed - spunky, nysgerrige og venlige. De er kærlig, især med børn.

Pet kaniner kan være bedre som chokolade

Kaniner er ikke ideelle kæledyr for børn, dels fordi kaniner normalt ikke lide at blive holdt eller nusset, Kremer sagde. Sammenhængen mellem kaniner og påske betyder, at kaniner ofte impulsivt erhverves som kæledyr i påsken. Desværre ender mange af disse bunnies op forsømt eller bortadopteret da disse søde små kaniner vokser op i kaniner, der brug for så meget opmærksomhed og omsorg som en hund.

Kaniner kan være ødelæggende, hvis frataget opmærksomhed og passende legetøj, og skal steriliseret eller kastreret for at reducere adfærdsmæssige problemer og sundhedsrisici.

Altid forskning en potentiel kæledyr grundigt for at sikre, at det vil være en egnet følgesvend, før at få en.