Evb

Grapefrugt kost

Spise mere grapefrugt er en god idé, men det kan ikke være den perfekte basis for en smart kost. Lær de fordele og ulemper ved grapefrugt kost.

Grapefrugt kost, som også er blevet kaldt Hollywood Diet, har eksisteret siden 1950. Der er mange versioner af denne hurtig vægttab kost, der er baseret på den overbevisning, at enzymer fundet i grapefrugt kan hjælpe forbrænde fedt, og derved fremme hurtige vægttab. En anden påstand er, at Dieters kan forvente at miste op til 10 pounds efter 12 dage på grapefrugt kost.

Grapefrugt kost: hvordan man følge det

På grapefrugt kost, vil du spise en halv grapefrugt (eller drikke en kop usødede grapefrugtjuice), før morgenmad, frokost og middag. Grapefrugt kost madplan er lav i kulhydrater og begrænses til 800 kalorier per dag eller mindre.

En typisk dag på grapefrugt kost kan omfatte grapefrugt sammen med:

 • Æg og bacon til morgenmad
 • Kød og salat til frokost
 • Kød og salat til aftensmad

Dieters kan også have et glas tomatjuice eller skummetmælk før seng.

Højt fedtindhold kød, kaffe og te er tilladt på Grapefrugt Diet. Og Dieters opfordres til at drikke masser af vand, hurtig mellem måltiderne, spise, indtil fuldt ud tilfreds ved hvert måltid, og undgå motion, mens de er på slankekur på grund af den lave kalorieindtag.

Grapefrugt kost: fordele

Sundhedspersonale siger, at der er nogle positive aspekter af grapefrugt kost:

 • Grapefrugt kan virkelig hjælpe med vægttab. Om der er noget særligt i grapefrugt, der kan hjælpe dig med at tabe er stadig kontroversielt, men der er tegn på, at grapefrugt kan være en god del af et vægttab kost. En undersøgelse viste, at efter 12 uger folk, der havde friske grapefrugter med en placebo pille før deres måltider tabte i gennemsnit på 3,5 pounds, hvilket var betydeligt mere end den gruppe, der tog placebo alene.
 • De fleste af os har brug for at spise mere frugt. "Der er ingen tvivl om, at grapefrugt er en sund mad," siger diætist Andrea Giancoli, MPH, en national talsmand for den europæiske Diætetiske Association. De fleste mennesker får ikke nok frugt og andre vegetabilske fødevarer, så tilføje nogle grapefrugt til din kost er en rimelig ting at gøre, når du forsøger at tabe sig.

Grapefrugt kost: cons

Mens grapefrugt kan hjælpe med vægttab, grapefrugt kost ekstreme vægttab plan er formentlig ikke en ideel mulighed for grunde, herunder følgende:

 • Det overvurderer værdien af grapefrugt. Grapefrugt kost "billethajer, at der er noget magisk over grapefrugt," siger Giancoli. Men hvis du tilføjer nogen form for frugt til din kost og følge en lav-kalorie kost plan, vil du tabe sig. "Hvis en person spiser mere frugt om dagen, uanset om de er grapefrugter eller appelsiner eller æbler eller vindruer, er de kommer til at spise færre kalorier og føler sig mere fuldt ud," siger Katherine Tallmadge, MA, RD, national talsmand for den europæiske Diætetiske Association og forfatter til Kost Simple: 192 Mental Tricks, erstatninger, Vaner & Inspiration.
 • Vægttabet er mest sandsynligt midlertidig. "Jeg ville ikke følger nogen bestemt regime, der har du spiser i en virkelig mærkelig måde," siger Tallmadge. "Måske du mister 10 pounds i to uger, men du kommer til at vinde den tilbage."
 • Højt fedtindhold proteiner er din vigtigste energikilde. Grapefrugt kost "skærer en masse meget sund mad ud, og det potentielt sætter usunde fødevarer i, fordi det er virkelig presser kød," siger Giancoli, der tilføjer, at kosten manglende struktur kunne have du spiser for meget bacon og andre typer af højt fedtindhold kød - nogle mennesker kan faktisk få vægten på denne diæt.

Grapefrugt kost: lægemiddelinteraktioner

Der er en potentiel risiko for interaktion, når de spiser store mængder af grapefrugt. Spise grapefrugt har vist sig at øge risikoen for narkotika toksicitet og bivirkninger forbundet med følgende medicin:

 • Statiner
 • Antiarytmiske medicin
 • Immunsystemet suppressants
 • Calciumantagonister

Tal med din læge for at finde ud af om du er i risiko for disse interaktioner. Værre end bare popsmart er en kost, der rent faktisk sætter dit helbred i fare.