Evb

Gendannelse fra hofteoperation

Med hoftealloplastik, kommer virkelig succes med omhyggelig opsving. Lær at begynde at bevæge sig korrekt, og hvordan at få øje på tegn på komplikationer.

Selv om en total hoftealloplastik endelig kan yde nødhjælp fra hoftesmerter, har du stadig noget arbejde at gøre for at gøre operationen en succes.

Efter lægens anvisninger og være aktiv er vigtige skridt i healing, men de skal gøres korrekt.

Hoftesmerter kirurgi: forebygge blodpropper

"Antallet en komplikation af bekymring er blodpropper," siger Brian Persille, MD, assisterende professor i ortopædisk kirurgi ved Baylor College of Medicine i Houston. "Early aktivitet er en vigtig preventer af blodpropper." Dit kirurgiske team vil tage andre skridt for at hjælpe med at forhindre potentielt dødelige blodpropper, herunder at give dig blodfortyndende medicin, har du bære kompressionsstrømper og foreskrive en komprimering pumpe. Men det er op til dig at komme i gang, med hjælp fra en fysioterapeut.

Her er hvad du kan gøre:

 • Være aktiv i henhold til lægens anvisninger.
 • Kend advarselstegn på blodpropper, herunder smerter, rødme eller hævelse i benet.

Hoftesmerter kirurgi: undgå infektion

"Vi forsøger at gøre alt, hvad vi kan for at minimere risikoen for infektion," siger Dr. persille. Du vil have antibiotika før og under operationen, og dit kirurgiske team kan arbejde på en specielt ventileret miljø.

Her er hvad du kan gøre:

 • Være opmærksom på tegn på infektion, såsom rødme, hævelse, hud, der er varmt at røre, kulderystelser eller feber.
 • Ring til din orthopedist omgående, hvis nogen af disse problemer udvikler sig.
 • Planer om at tage antibiotika før du besøger tandlægen og før eventuelle kirurgiske procedurer.

Hoftesmerter kirurgi: undgå falder

Efter total hoftealloplastik, du vil have nogle svært ved at flytte sig frit, mens du helbrede. Din læge vil give dig retningslinjer for at mindske risikoen for et fald, som kan forskubbe din nye hofte.

Her er hvad du kan gøre:

 • Forbered dit hus før operationen ved at rydde fortove og picking up rod og smide tæpper, som du kunne glide på.
 • For at undgå at gå på trapper eller step-afføring, planlægge, så du har alt hvad du behøver inden for rækkevidde på et niveau i dit hus.
 • Arbejd med din fysioterapeut til at opretholde din saldo ved hjælp hjælpemidler såsom vandrere og stokke, i løbet af din opsving.

Hoftesmerter kirurgi: følgende post-kirurgi instruktionerne

Din læge vil give dig en liste over dos og don'ts, der vil hjælpe med healing og forebygge komplikationer, såsom dislokation.

Her er hvad du kan gøre:

 • Må ikke bøjes fra taljen.
 • Må ikke sidde med krydsede ben.
 • Vend ikke dine ben, så dine fødder slå ind eller ud.
 • Brug en pude til støtte mellem dine ben natten som anvist af din kirurg.

Hoftesmerter kirurgi: lette op på angst

Tage de nødvendige skridt til at beskytte din nye hofte, men ikke bekymre dig for meget - ifølge en undersøgelse, færre end 8 procent af hofteimplantater skal være redone. En nylig analyse af 51.000 revisioner af den samlede hofte operationer gav følgende begrundelse for at skulle gennemgå operationen:

 • 23 procent af kirurgi revisioner skyldtes dislokation af implantatet.
 • 20 procent skyldtes løsning af det nye joint.
 • 15 procent var på grund af infektion.

Selvom patienterne bekymre sig om forskydninger, Persille siger, at nye materialer og ændringer i strukturen af ​​de større femurhoveder - de implantater - betydelig har reduceret risikoen for uro.

"Hvis folk kommer til mig for en fælles udskiftning, jeg fortæller dem det antal én ting er at få deres fleksibilitet tilbage og nyde deres nye hofte," siger Persille. Så begynde at nyde! Men husk, hvis du føler hip smerte eller se tegn på infektion, ringe til din læge straks.