Evb

Fremtiden for colitis ulcerosa behandling

Find de seneste oplysninger om colitis ulcerosa medicin og behandlinger og igangværende kliniske forsøg. Nye lægemidler, steroider, naturlægemidler og endda hypnoterapi kan tilbyde lindring fra colitis ulcerosa symptomer i fremtiden.

Colitis ulcerosa symptomer er kroniske og livslang. Medmindre du vælger colitis kirurgi, er der i øjeblikket ingen medicin, der tilbyder en kur mod denne sygdom. Der er dog igangværende kliniske forsøg og forskning, der kan snart tilbyde nye muligheder for colitis ulcerosa behandling.

Colitis ulcerosa behandling: nye muligheder og videnskabelige gennembrud

Her er, hvad forskere søger ind som mulige behandlinger for colitis ulcerosa:
 • Dyreforsøg. Adskillige undersøgelser med dyr har tilbudt håb om nye colitis ulcerosa behandlinger. En nyere undersøgelse fokuserede på anvendelsen af ​​gamma-linolensyre, eller GLA til colitis ulcerosa. GLA er en fedtsyre, som findes i vegetabilske olier, såsom boragoolie, solbær frø olie, og natlysolie, og det også forekommer naturligt i kroppen. Animal forskning antyder, at det har anti-ulcer attributter og kan bidrage til at reducere betændelse i tarmen.

  I andre dyreforsøg har forskere opdaget et molekyle skabt af de "gode" bakterier, der naturligt findes i din mave, som kan hjælpe til at stoppe inflammatoriske symptomer på colitis ulcerosa. Denne nye forskning tilføjer til tidligere undersøgelser, der viser fordelene ved disse bakterier i mennesker. For dem, der er mangelfuld i gode bakterier, spise en høj kvalitet yoghurt eller tage et supplement, som lægen anbefaler kunne vise sig nyttige. Bifidobacterium og Lactobacillus er to der er blevet undersøgt, men en række andre gavnlige bakterier kan findes i yoghurt samt.

 • Genetics. Adskillige genetiske markører er nu blevet forbundet med colitis ulcerosa. Opdagelsen af ​​disse genetiske markører er vigtig, fordi det betyder, forskere er tættere på kræsne de biologiske forudsætninger for sygdommen, som derefter kunne føre til nye colitis behandlinger, der fokuserer på de biologiske ruter af colitis ulcerosa, for at lindre symptomerne.

Colitis ulcerosa behandling: igangværende kliniske forsøg
Der er talrige igangværende studier ser på colitis ulcerosa i dag. Det følgende er blot nogle få eksempler på, hvad forskere søger ind:
 • Forskere ved University of Chicago studerer et stof, der er i dag godkendt til brug i behandlingen af ​​diabetes, som de mener kan vise sig gavnligt i behandling colitis ulcerosa så godt. Stoffet er ikke godkendt af FDA til brug i behandlingen af ​​colitis ulcerosa i øjeblikket, og dens navn er endnu ikke blevet beskrevet.

 • Der er en potentiel ny naturligt middel, der kan lindre colitis symptomer. Et uddrag af ananas, kaldet bromelain, har vist sig at være effektive til at reducere betændelse i colitis ulcerosa. Yderligere forskning er nødvendig for at forstå de involverede mekanismer, men det kan føre til nye behandlinger for sygdommen.

 • FDA har godkendt brugen af ​​nyere kortikosteroider såsom budesonid (Rhinocort Aqua) til behandling af Crohns sygdom, anden inflammatorisk tarmsygdom, og opnå en effektiv remission. Disse nye lægemidler har en mere lokaliseret virkning specifik til tarmen og dermed færre bivirkninger. The University of Maryland i øjeblikket forsker i effektiviteten af ​​budesonid på colitis ulcerosa.

 • Melatonin, et naturligt forekommende hormon, synes at spille en afgørende rolle i mavetarmkanalen sundhed. Melatonin produceres mere i maven end i hjernen, og både dyre-og celle undersøgelser tyder på, at det kan forbedre colitis ulcerosa symptomer. Forskning på mennesker bliver nu udført på Emory University i Atlanta. Yderligere forskning er også begyndt på Emory at vurdere egnetheden af ​​to anti-inflammatoriske lægemidler, Mesalazininducerede (Canasa, Rowasa) og Mesalamine (Asacol), for at hjælpe i remission af colitis ulcerosa.

 • Forskning har vist, at hypnoterapi kan være et effektivt middel til at kontrollere andre immunsystemet lidelser såsom arthritis. Og forskning er nu i gang for at undersøge, om hypnoterapi kan være nyttig i kombination med konventionel medicin til styring colitis ulcerosa symptomer. Hypnose har vist sig at reducere stress i andre studier af personer med inflammatorisk tarmsygdom (IBD) og irritabel tarm-syndrom (IBS).

 • Eksperter på University of Louisville i Kentucky undersøger muligheden for grøn te-ekstrakt, som har anti-inflammatoriske egenskaber, for at reducere colitis symptomer.

 • Forskere ved University of Dundee i Skotland er bedriver forskning ser på en kombination af probiotika - de "gode" bakterier findes naturligt i maven - og prebiotiske fødevarer - dem, der giver gode bakterier til tarmen - for folk med colitis ulcerosa.

Besøg National Institutes of Health er (NIH) kliniske forsøg hjemmeside for at finde ud af om de aktuelle colitis ulcerosa behandlingsundersøgelser og til frivilligt at deltage, hvis du gerne vil være involveret i colitis forskning. Den Crohns og colitis grundlaget for europa er en anden god ressource for aktuel forskning information.

Selv colitis ulcerosa er en kronisk tilstand, nye undersøgelser og kliniske forsøg løbende tilbyde nye colitis ulcerosa behandlingsmuligheder, og det er god grund til at være optimistisk.