Evb

En uventet nyrekræft diagnose

Nyre kræft symptomer ikke altid dukke op - bare spørg nyrekræft survivor louis della Penna. Læs hans historie.

Louis Della Penna, 66, er en heldig og en usædvanlig nyrekræft overlevende. Della Penna, en pensioneret forsikring konsulent og mægler, aldrig oplevet nogen nyre kræft symptomer. Han fandt ud af, om hans sygdom rent igennem chance.

I 1994 blev Louis Della Penna have nogle smerter i dette halsen, der ikke ville gå væk. "Lang historie kort, jeg havde selv overbevist om at jeg havde strubekræft," siger Della Penna, der bor i New Hope, Pa

Det gav mening. Della Penna røget lejlighedsvis cigar. Han havde ikke røget cigaretter for år, men stadig, han var en tidligere ryger. Så han planlagt en aftale på Fox Chase Cancer Center med John "Drew" Ridge, MD, Fox Chase chef for hoved og hals kirurgi.

En anden kræftdiagnose

Dr. Ridge undersøgte ham og udførte nogle tests. Inden omkring tre uger havde han en biopsi udføres under generel anæstesi. Resultatet: Della Penna havde sure opstød.

Della Penna var flov og undskyldte for at spilde lægens tid. Ridge børstet off undskyldning og sagde: "Du kom her for en grund." Han begyndte at spørge Della Penna spørgsmål om hans sygehistorie, og udgravet det faktum, at hans patient havde haft en nyre fjernet sten omkring seks år tidligere, men havde aldrig gennemgået en opfølgende eksamen.

Ridge henvist Della Penna til Richard Greenberg MD, Fox Chase chef for urologiske onkologi. "Han havde haft nogle mikroskopiske blod i hans urin," Dr. Greenberg minder. "De antog det var på grund af tilbagevendende nyresten."

Greenberg havde Della Penna sluge noget farvestof og kørte nogle billedbehandling scanninger på ham.

"Inden for en dag eller to, jeg får et telefonopkald," Della Penna siger. "Han fortæller mig," Der synes at være en lille skygge på din venstre side nær nyrerne. "" Efter et par flere tests,

Greenberg fortalte Della Penna, at han havde stadium III nyrekræft.

Dette var en betydelig tumor &mash; det var omkring 13. og 14. centimeter, temmelig store, "Greenberg siger. En normal nyre tumor er omkring 10 centimeter.

Den nyrekræft diagnose tog Della Penna forbløffet, da han ikke havde nogen nyre kræft symptomer overhovedet. "Nej rygsmerter, ingen blod i urinen, ingenting," siger han. "Jeg var chokeret og ked af og i fornægtelse."

Nyre cancer kirurgi og nyttiggørelse

Greenberg anbefalede fjerner den berørte nyre så hurtigt som muligt, men Della Penna ønskede en second opinion. Han gik til University of Pennsylvania Hospital, og et lægehold der bekræftede kræftdiagnose. Della Penna vendte tilbage til Fox Chase for hans kirurgi - en fuld nefrektomi.

Operationen var ikke så slemt som den tarm-infektion, at Della Penna fik mens processen med at inddrive fra operationen, dog. "Det var meget svækkede," husker han. "Retablering af infektionen var sandsynligvis mere af en udfordring end kirurgi opsving." Det tog ham en hel måned til at restituere sig og komme tilbage til arbejdet.

Det sagt, kirurgi erobrede al kræft, og Della Penna aldrig brug stråling, kemoterapi eller andre former for kræftbehandling. Han er forblevet kræft-fri. Hans anden nyre fungerer fint.

Della Penna anser sig selv heldig. "Hvis Dr. Ridge ikke havde forfulgt denne linje af afhøring, ville jeg ikke være her. Jeg ville have været på trin IV med den tid, jeg fandt ud af."

På grund af størrelsen af ​​tumor, og det faktum, at det ikke havde spredt sig, siger Greenberg Della Penna sag var undtagelsen: "Han er meget heldige, at vi fik det, når vi gjorde."