Evb

En introvert vejledning til lykke

Det er en udadvendt verden - men det betyder ikke, introverte ikke trives, overlever, og ligefrem glad. Her er syv måder at omfavne din indre bænkevarmer.

Er du en introvert eller en udadvendt?

Introverte - folk med roligere og mere reflekterende personligheder - typisk trives inden for de indre funktioner i deres eget sind. Udadvendte, er dog mere udadvendt og har tendens til at føle sig godt tilpas omgivet af mennesker.

Men social kyndige er ikke den eneste forskel mellem de to personlighedstyper: Forskning viser, at de faktorer, der bidrager til en udadvendt lykke og dem, der tilføjer til en introvert lykke ikke altid mesh.

"An introvert s raketbrændstof er en udadvendt s Kryptonite og omvendt," siger Nancy Ancowitz, erhvervskommunikation coach og forfatter Self-Promotion for indadvendte. "Lange strækninger af rolige aktiviteter som læsning, skrivning og forske kan energize en introvert, men kan tjene som isolation i en udadvendt. Hyppige sociale interaktioner og multitasking kan sætte en udadvendt og virkelig zappe en indadvendt. "

Er udadvendte lykkeligere end introverte?

Ganske få undersøgelser har antydet, at når det kommer til den samlede lykke, udadvendte sejre. Gyldigheden af ​​disse undersøgelser afhænger af, hvordan du definerer lykke, men Ancowitz mener, at de kan blot afspejle, at udadvendte er mere tilbøjelige til at deltage i, hvad der traditionelt anses for at være positive stimuli. En anden forklaring er, at udadvendte reagerer stærkere på "positive" oplevelser end introverte.

I en undersøgelse, vurderet forskere bachelorstuderende, der afsluttede en serie af online spørgeskemaer om personlighed, livstilfredshed og personlige erindringer. De fandt, at mennesker med en udadvendt personlighed husket fortiden mere positivt i forhold til dem med andre personlighedstyper - de var mest tilbøjelige til at huske sjove, glade begivenheder, og nedtone ubehagelige dem.

Ancowitz mener, at vi bør overveje denne type forskning med et gran salt, da vores kulturelle fordomme tendens til at fejre udadvendte og marginaliserer introverte. "Bestemt, udadvendte er mere demonstrative om deres lykke i forhold til introverte," bemærker Ancowitz. "An udadvendt idé om lykke - omgiver dig selv med masser af venner i Facebook definition af ordet - er helt forskellig fra en introvert er - engagere sig i dyb samtale med én person ad gangen, eller curling op med en Kindle."

Selvom mange tror, ​​at have en indadvendt personlighed ville føre til dårligere følelsesmæssige sundhed og trivsel, i sandhed, en tendens indadvendte personer til at være lige så afbalanceret som dem med udadvendte personligheder. Deres lykke kan bare komme i et forskellige former.

"På trods af den kulturelle fordomme, der skildrer introverte som enspændere og tabere, er der intet galt med dig, hvis du er en introvert. Du er tilbøjelige til at nyde at forbinde med folk... i doser, "Ancowitz siger. "Det kan komme som en overraskelse, at introverte faktisk chatter mere. Men det er inde i deres hoveder: Undersøgelser på hjernen tyder på, at introverte har en højere grad af intern snak end udadvendte ".

7 måder at være en glad introvert

For at hjælpe introverte trives i en udadvendt verden og forblive følelsesmæssigt sunde, Ancowitz anbefaler følgende:

  1. Forkæl dig - snarere end håne - din kærlighed stille tid En lille "mig tid" vil gøre dig til at re-energize og gør dit bedste tænkning..
  2. Skrot den small talk Der er ingen grund til at være den sidste mand stående på en social begivenhed, målet er at have et par tankevækkende samtaler snarere end at arbejde i rummet - som kan dræne..
  3. Kridt dig op (uden at tale dig op). Fremme dine styrker roligt gennem at skrive, ved hjælp af sociale netværk værktøjer, opbygge stærke relationer, og beder om introduktioner og henvisninger.
  4. Gør venner med offentlige taler. "Det er en meget effektiv udnyttelse af din energi," siger Ancowitz. "Stå op i værelset foran én gang og nå mange flere mennesker, end du normalt ville på en dag."
  5. Være "gå-til" person i dit område af ekspertise. Skriv om det, tale om det, og sprede ordet til folk, der vil have gavn af det.
  6. Øv dine linjer. Ancowitz tyder på, at noget så simpelt som "Hej, mit navn er Nancy," sammen med god øjenkontakt og en udvidet side er som regel alt hvad du behøver.
  7. Være en matchmaker. Dette placerer dig som en værdifuld stik og tager rampelyset ud af dig.

Så gå videre - fejre din indadvendte natur og nyde det faktum, at du er din egen bedste selskab.