Evb

En guide til anoreksi behandling

Behandling af anoreksi kræver ofte flere behandlinger, herunder kognitiv adfærdsterapi. Læs om de forskellige spiseforstyrrelse behandlinger.

Spiseforstyrrelser er komplekse betingelser og terapeuter dedikeret til anoreksi behandling lære "en lektion i tålmodighed og vedholdenhed," siger Lucene Wisniewski, ph.d., medstifter og klinisk direktør for Cleveland Center for Spiseforstyrrelser. "Nogen der behandler anoreksi kæmper en kamp op ad bakke. Det er langt den sværeste spiseforstyrrelse at behandle. "

Hvorfor? Moderne kultur lægger så stor vægt på at være tynd og begrænse adfærd, anoreksi patienterne har problemer med at finde varige grunde til at ændre deres adfærd.

Også bliver fejlernærede påvirker kognitive (tænkning og ræsonnement) funktion, hvilket gør terapeuten er - og patientens - job så meget sværere. Wisniewski beskriver anoreksi patienter som "brain udsultet", hvilket betyder, at patienternes kognitive evner ikke fungerer ordentligt, fordi de mangler tilstrækkelig ernæring.

Anoreksi behandling: arbejder som et team

Fordi beviser har endnu at bevise, der, om nogen, terapier er effektive, læger prøve mange tilgange til at finde en passende løbet af anoreksi behandling for hver patient. Mens den mest almindelige form for anoreksi behandling er kognitiv adfærdsterapi (som også er en effektiv bulimi behandling), kan mange forskellige former for terapi anvendes.

Andre komponenter af spiseforstyrrelse behandling omfatter:

  • Patient uddannelse
  • Kostvejledning
  • Psykiatrisk medicin recepter
  • Indlæggelse
  • En kombination af alle disse

De fleste spiseforstyrrelse behandling fagfolk er enige: Du skal have en tværfaglig behandling team til at bekæmpe spiseforstyrrelser, anoreksi i særdeleshed. En spiller om behandling team er psykoterapeut.

"Vi har næsten altid starte med den adfærdsmæssige tilgang" Wisniewski siger. "Vi spørger," Hvordan er denne sygdom påvirker dit liv, hvad kan du gøre anderledes, og hvad er du villig til at gøre anderledes? "

En anden medarbejder er diætist eller ernæringsekspert, som typisk arbejder med patienterne for at hjælpe dem til at forstå betydningen af ​​en varieret og afbalanceret kost, og kan også lære dem tilberedningsmetoder teknikker.

Fordi anoreksi kan føre til flere alvorlige medicinske tilstande, tæt medicinsk overvågning af en læge er nødvendig under hele behandlingen.

Anoreksi behandling: farmaceutiske

"Der er ingen medicin [specifikt] for anoreksi, men der er medicin, der vil hjælpe med det stive tankegang", og andre symptomer, der kan bidrage til den sygdom, Wisniewski siger. Dog meds fungerer kun, når patienterne tager dem. "Anoreksi patienter er berygtet for ikke at ville tage medicin," Wisniewski tilføjer. Nogle psykiatriske lægemidler, især antidepressiva, synes at være mere effektiv for bulimi behandling end for anoreksi behandling.

Anoreksi behandling: spørgsmål til at overveje

Når anbefale en type behandling, lægerne typisk forsøger at vælge den mindst restriktive indstilling, der er sikkert, og vil give en patient for at forbedre. Nogle spørgsmål at overveje:

Hvem skal være indlagt? Generelt er stationær eller stationær behandling anbefales til patienter, som vejer 30 procent under deres idealvægt, for dem der er selvmordstanker eller har andre alvorlige medicinske komplikationer.

Er medicinsk behandling for evigt? Fleste psykofarmaka er ordineret på et kortsigtet grundlag, som f.eks et par måneder. Dog kan visse lægemidler videreføres i mange år.

Hvor vigtigt er det at få anoreksi behandling Det er ekstremt vigtigt -? Selvhjælp er sjældent effektive for mennesker med anoreksi og selvmord er høj blandt mennesker, der har sygdommen.

Anoreksi behandling: nyttiggørelse

Hvorvidt en person kan komme fra anoreksi og hvor lang tid det kan tage afhænger af to faktorer: individuelle og alvoren af ​​sygdommen.

Op til 50 procent af anoreksi patienter vil forblive i aflåst 10 år efter behandlingen, mens resten har kroniske spiseforstyrrelser af varierende sværhedsgrad hele deres liv. Nøglen til at komme fra anoreksi og andre spiseforstyrrelser er at få behandling så hurtigt som muligt.