Evb

En grøn hjem er en energieffektiv hjem

Enkle ændringer gerne justere din termostat og tilføje tætningslister til døre og vinduer hjælpe med at redde naturressourcerne - og kontanter.

Mange mennesker er interesseret i grønnere deres hjem for at spare energi og spare penge. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at gå til yderligheder for at gøre dit hjem mere energieffektive. Sure, kan du gå alle ud og investere i helt nye energieffektive apparater, men små billige ændringer kan stadig tilbyde op store resultater.

Billige og enkle energieffektive ændringer

Fokuserer på at skabe en energieffektiv, grøn hjem er en af ​​de bedste og nemmeste måder at spare energi og spare penge på hjemmet utility regninger, ifølge Emily R. Hickey, program koordinator for Vedvarende Energi Program ved Wisconsin Energy Conservation Corporation i Madison.

Hickey tyder disse enkle grønne forandringer, der kræver lidt investering, men giver betydelige afkast i økonomiske besparelser og energibesparelser:

  • . Swap pærer "Belysning udgør 5 til 10 procent af den samlede energiforbrug i et typisk hjem," siger Hickey, og skifte fra glødepærer til kompakte fluorescents - dem pærer, der ofte spiralformet - kan gøre en stor forskel. "Udskift pærerne i dine fem hyppigst anvendte armaturer, og du kan gemme 50€ eller mere hvert år." Hvis du gav kompakt lysstofrør et skud år siden og vidste bare ikke lide den måde, de så ud, eller hvor længe de tog til at lyse op, give dem en anden prøve. Teknologien er kommet en lang vej, siger Hickey, og hun opfordrer folk til at prøve dem igen som en del af deres samlede indsats for at skabe en grøn hjem.
  • Seal døre og vinduer. Utætte luft kan tegne sig for så meget som 40 procent af den energi, der kræves for at opvarme og afkøle dit hjem, siger Hickey. Tilføj tætningslister eller anvende en fugemasse omkring vinduer, døre, skorstene og andre steder, at varm eller kold luft kan slippe ud fra dit hjem, hun foreslår. Dette vil bedre kunne isolere dit hjem og dermed reducere dit energiforbrug og lavere opvarmning og afkøling omkostninger.
  • Skift din ovn filter. Ja, du virkelig har brug for at ændre det så ofte som de instruktioner fortælle dig at. Have en frisk ovn filter virkelig reducere belastningen på din varme-og kølesystem, hvilket gør det mere energieffektive og du sparer penge.
  • Få en programmerbar termostat. Disse sofistikerede termostater kan indstilles til automatisk at slukke for varmen om vinteren eller klimaanlægget om sommeren, når dit hjem når en vis temperatur. Denne måde, kan du spare en masse energi, mens du er på arbejde eller sover, Hickey siger. Også gør nogle mindre temperatur justeringer, når du er hjemme, som at skrue op for termostaten et par grader, så air conditioning ikke hele tiden kører, eller droppe målet temperaturen et par hak, når du har nået en behagelig temperatur i vinteren, virkelig kan spare på energien.
  • Vask kun hele masser af retter eller tøj. Stedet for at vaske lige outfit, du har brug for i morgen eller bare aftenens middagsretter, vente, indtil du kan køre en hel belastning af retter eller vasketøj.
  • Tag "fantom" belastninger. Mange elektronik i dit hjem draw elektricitet, når de er ikke engang bliver brugt. Tv, video og DVD-afspillere, mobiltelefon opladere - alt med et ur, en stor batteripakke eller en LED lys på det er at trække unødvendigt el, siger Hickey. Så tag dem, når de ikke er i brug for at spare energi, plug flere enheder i én strømskinne til at gøre det lettere at slukke for dem alle med et enkelt klik.

Energieffektive teknologier i hjemmet

Hvis du er villig til at gøre lidt af en investering for større energieffektivitet (og hvis du har brug for nogle nye apparater alligevel), kan du spare en masse penge og ressourcer ved at vælge modeller, der spare energi:

  • Opgrader til Energy Star. Fleste apparater er tilgængelige med Energy Star-mærket. Denne betegnelse er givet af regeringen til at angive, at et apparat eller produkt typisk overstiger føderale energieffektivitet retningslinjer. Faktisk bruger de højest rangerede Energy Star-apparater 40 procent mindre energi end andre apparater i deres kategori, siger Hickey. Klimaanlæg, ovne, vaskemaskiner og tørretumblere, opvaskemaskiner, køleskabe og ovne er alle tilgængelige med Energy Star ratings.
  • Opdater køleskabet. "Vi anbefaler, at folk erstatte en køleskab, hvis det blev købt før 1990, "siger Hickey, fordi det er når højere effektivitet standarder blev sat på plads. Kig efter en høj effektivitet, Energy Star køleskab.
  • Udskift din vandvarmer. Der er alle former for Energy Star-ratede vandvarmere, der vil spare energi, men tankless, "on demand" vandvarmere, siger Hickey, tilbyde den største energieffektivitet. Disse vandvarmere gemmer ikke og varme vand hele tiden, de varme det, som du har brug for det. Det betyder, at du aldrig løber tør for varmt vand, og du bruger mindre energi, men Hickey advarer forbrugerne ikke at bruge mere varmt vand, end de har brug for, bare fordi der er en endeløs forsyning.

Ring til din elselskab til råds

Dit elselskab kan hjælpe dig med at finde endnu flere måder at spare energi og penge på dine regninger. Mange elselskaber, siger Hickey, tilbyder en service, hvor de inspicerer dit hjem og apparater og udføre et "energisyn". De vil fortælle dig, hvor du kunne få mest bang for din sorteper, og gemme de fleste penge og energi med mindst mulig regning.

Gør flere små energieffektivitet ændringer - og endda et par store dem, hvis du har råd til det - vil spare energi og penge i løbet af et år. Og alle disse besparelser hurtigt tilføje op over flere år, hvilket gør en betydelig indvirkning på din bankkonto og miljøet.