Evb

En anti-aging kost for din hud

Hudcremer kan hjælpe, men at tilføje bestemte fødevarer til din kost kunne være en mere praktisk måde at bevare et ungdommeligt udseende.

Kan du faktisk se yngre blot ved at justere din kost? "Ja," siger juni Breiner, MD, en internist i Maryland. "Og hvad du putter i munden kan tage år ud af dit udseende." De rigtige fødevarer er propfyldt med anti-aging og anti-rynke midler.

Forståelse antioxidanter: anti-rynke korsfarere

Hvordan kan hvad du spiser påvirker din krop, så positivt eller negativt? "Antioxidanter er nøglen," forklarer Dr. Breiner. "De er næringsstoffer, der er i stand til at beskytte din krop fra den aldrende virkninger af frie radikaler, en grim proces, der kaldes oxidation."

Frie radikaler dannes ved naturlige processer i kroppen og miljøet - alt fra eksponering for sol, cigaretrøg, kemikalier, selv motion. En fri radikal er simpelthen et molekyle eller atom, der har mistet en af ​​sine elektroner og nu uparrede, er blevet ustabil. Denne ustabilitet får den til at søge andre atomer eller molekyler (dine) at stabilisere det, hvilket resulterer i en dominoeffekt af ustabile atomer og molekyler i kroppen.

Det er et problem ", fordi det endelige resultat er en ændring i dine celler 'DNA, som omfatter din kroppens største organ, din hud, "Breiner siger. "Oxidativt stress og inflammation er to store årsager til modningen."

Den anti-aging kost: fødevarer, glat hud

"Spis en fiberrig kost med en række frugter og grøntsager," antyder Breiner ". Otte til 10 portioner om dagen, vil hjælpe med at holde dig ung. Frugt og grøntsager er generelt lavt kalorieindhold og har evnen til at afgifte og forny dine celler. "

Tilføj disse fantastiske anti-aging fødevarer valg til din almindelige kost:

 • Farverige bær. Den antioxidant anthocyanin er hvad der giver bær deres blå, røde og lilla farver. For at få en sund dosis af denne potente antioxidant, spise masser af blåbær, hindbær, jordbær, brombær, granatæble, kirsebær, acai bær, og blod appelsiner, for at nævne et par af de bedste valg. Hver af disse fødevarer har en række andre stærke antioxidanter, der reparerer og beskytter din hud celler.
 • Broccoli og broccoli spirer. Quercetin er en anden kraftig antioxidant, der findes i broccoli, sammen med andre fødevarer, herunder tranebær, løg og æbler. Det er en naturlig anti-inflammatorisk middel samt, kæmper den nr. 2 årsag til aldring. Broccoli spirer har 30 gange flere isothiocyanates (endnu en antioxidant) regelmæssig broccoli.
 • Spinat. Lutein findes i spinat, grønkål, majs og andre grøntsager. Det har evnen til at give yderligere antioxidant kapacitet til din hud og øger hudens hydrering.
 • Hvidløg. Allium er en antioxidant, en sværvægter. Hvidløg, løg og forårsløg er fyldt med denne frie radikaler fighter, der er godt for din hud og dit immunforsvar.
 • Bønner. "Spise dine bønner, også," siger Breiner. Anthocyanin er fundet i meget høje mængder sorte bønner og sorte sojabønner. Sojabønner er også høj i isoflavoner, også knyttet til anti-aging egenskaber.
 • Te. Katekiner, der findes i grøn te, mørk chokolade og rødvin, er en anden antioxidant, der pakker en tæve. "Have 05:56 kopper te om dagen med citron, som forbedrer antioxidanter 'aktivitet i dine celler," Breiner rådgiver.
 • Vin. Ud over disse catechiner, er resveratrol findes i rødvin og har mange anti-aging egenskaber. Det er en anden potent antioxidant.
 • Gul og orange rodfrugter. Put masser af beta-caroten på din tallerken. Disse super-antioxidanter er godt for din hud og øjne. Gode ​​valg omfatter gulerødder, søde kartofler, græskar, og squash.
 • Tomater. Lycopen i rød grapefrugt, tomater, vandmelon og pink grapefrugt, er et effektivt middel mod frie radikaler. Det har evnen til at inhibere sol-induceret aldring og kan neutralisere frie radikaler. Breiner antyder, "Fyld dit glas med tomatjuice eller V8 juice dagligt."
 • Nuts. Spis en håndfuld nødder og frø om dagen. De er fyldt med "gode" fedt, der hjælper "buttet" din hud, antioxidanter og masser af mineraler, der er godt for din hud, også.
 • Laks. "Spise laks mindst tre gange om ugen," siger Breiner. "Det har en lang række fordele for din hud, fra omega-3 fedtsyrer til den høje kvalitet protein. Gør det til en regelmæssig i din kost, og du vil se plumper, mere ungdommelig hud i omkring seks uger. "
 • . Vand Ophold hydreret: Drik seks til otte glas vand om dagen. (Og hvis du drikker koffeinfri te, der tæller.) Koffeinholdige drikkevarer kan dehydrere dig, som kan bidrage til tørre, gusten udseende hud.

Spis frugt og grønt rå når det er muligt. Hvis du koge dem, dampning er den bedste vej at gå for at holde alle de anti-aging, anti-rynke antioxidanter. Samtidig, skære ned på slik. Undgå forarbejdede, raffinerede fødevarer og sukker, hvilket kan øge de frie radikaler aktivitet.

Hvis du vælger fra alle disse vidunderlige anti-aging og anti-rynke fødevarer så ofte som muligt, vil du være på vej til en sundere, yngre udseende dig.