Evb

Din sunde rejse ressource guide

Ferieplanlægning er meget lettere og sikrere med oplysninger fra sunde rejse midler. Lær om de nyeste sundheds-varsler for destinationer, du overvejer sammen med, hvad at pakke til en række helbredsmæssige uforudsete udgifter.

Spændingen ved ferieplanlægning kan bringe måneders lykkelig forventning, da man ser frem til en ny destination, spændende eventyr og gode minder. De mere eksotiske og fjerntliggende dine rejseplaner vil tage dig, jo mere forskning, du måske har brug for smart og sundt rejse.

Har din destination kræver, at du har særlige vaccinationer? Hvilken sundhed forsyninger skal du medbringe? Hvor kan du slå, hvis du har en sundhedsmæssig nødsituation, mens du er væk? Hvad har du brug for at planlægge? For at besvare disse centrale spørgsmål og sikre en sund rejse til selv de mest afsidesliggende områder i verden, skal du bruge disse rejser ressourcer, når du laver din ferie planlægning.

Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC)
800-CDC-INFO (800-232-4636)

Den sunde rejse ressource side Centers for Disease Control og Forebyggelse hjemmeside indeholder et væld af oplysninger til at hjælpe folk med sund ferie planlægning. Rejser ressourcer omfatter:

 • Destination-specifikke sundheds oplysninger for mere end 200 internationale placeringer
 • Oplysninger om vaccinationer du måske brug for at få, før du rejser
 • Anbefalinger om at forberede mulige sygdomme og skader, mens du er på rejse
 • Sikker rejse tips
 • Oplysninger om fælles rejse-relaterede sygdomme

Desuden rejser de ressourcemæssige posts sundhedsmæssige advarsler og oplysninger om sygdomsudbrud i hele verden.

Kidshealth

KidsHealth.org er webstedet for Nemours Foundation, en non-profit organisation, der arbejder på at forbedre børns sundhed. KidsHealth tilbyder Staying sund, mens du rejser, en guide til at hjælpe forældrene at planlægge sunde rejse for deres familie.

Inkluderet i guiden, er:

 • Særlige tips til familier, der rejser til udlandet
 • Oplysninger om fælles rejserelaterede sundhedsmæssige betænkeligheder
 • Anbefalinger om sundhed forsyninger til at pakke for dine børn
 • Sikkerhedsforanstaltninger for rejsende

Ud over forældrenes vejledning, er der en Travel tips guide for teenagere til at hjælpe dem med sikkert og sundt rejse.

Travel.state.gov

Travel.State.gov er en rejse ressource, som det amerikanske Department of State og skabt til at hjælpe med at beskytte europæere, der rejser i udlandet. Webstedet giver de europæiske borgere at registrere deres rejse, så udenrigsministeriet kan kontakte dem, hvis der er en nødsituation. Den indeholder også ressourcer til at hjælpe europæerne, der bliver syge eller kommer til skade, når de rejser finde passende medicinske ressourcer. Derudover opregner webstedet destination-specifikke rejse advarsler fra terrortrusler til sygdomsudbrud og politisk uro.

European College of akutlæger
1-800-798-1822

Den europæiske College of Emergency Physicians eller Acep, er en organisation, der understøtter kvalitet akut lægehjælp og nødhjælp læger. Blandt dens forbruger publikationer er et Traveler førstehjælpskasse, som beskriver alle de anbefalede elementer der skal medtages i en sund rejse førstehjælpskasse, der dækker almindelige medicinske problemer, som du kan opleve på en tur. Guiden anbefaler også strategier til at hjælpe dig med at planlægge for sunde rejser, såsom:

 • Besøger din læge, før rejse
 • Lave en liste over medicin til at bringe med dig
 • Kontrol din sygesikring politik for dækning på din destination

Udover kit, tilbyder ACEP medicinske former, såsom en personlig sygehistorie formular, som du kan udfylde og tage med dig til bedre at kommunikere din sygehistorie med eventuelle udenlandske sundhedspersonale.

World Health Organization

The World Health Organization rejse ressource har oplysninger til formål at hjælpe internationale rejsende holde sig sund og sikker. Links inkluderer en vejledning om sikre fødevarer for rejsende, et hæfte, at detaljer internationale sundhedsregulativ, et interaktivt kort, der giver rejsende information om gul feber og malaria hele verden, nuværende helbred nyheder for rejsende, og andre sunde rejserelaterede oplysninger.

Disse gratis ressourcer, med up-to-the-minute information om sundhed, gøre at tage en ferie overalt i verden, der meget sikrere og sjovere.