Evb

Diarré hjem retsmidler

Diarré hjem retsmidler omfatter urtete og yoghurt med probiotika til at berolige dit fordøjelsessystem spor, samt yoga og andre afspændingsteknikker at berolige nerverne.

Mange mennesker med diarré henvende sig til diarré hjem retsmidler - fra probiotika til yoga - for at lindre deres symptomer. "Jeg har en protokol af alternative diarrébehandlinger, som jeg bruger til mine patienter," siger Tiffany Mullen, DO, en familie praktiserende læge med Aurora Advanced Healthcare i Whitefish Bay, Wis

Lawrence Schiller, MD, program direktør for gastroenterologi stipendium på Digestive Health Associates of Texas ved Baylor University Medical Center i Dallas og vice president for European College of Gastroenterology, advarer om, at mere forskning skal gøres om fordelene ved urter og kosttilskud, og sind-krop teknikker på diarré, men han medgiver, at nogle alternative behandlinger kan være værd at prøve. "Folk retsmidler, såsom ingefær og kamille, er ikke blevet udsat for detaljeret videnskabelig undersøgelse, men er undertiden beroligende i enkelte tilfælde, især for akutte diarré sygdomme," Dr. Schiller forklarer.

Diarré behandling: urter og kosttilskud

Mange urter indeholder forbindelser kendt som tanniner, som menes at have en bindende virkning på slimhinderne denne linje tarmen og kan støtte i at absorbere væsker i tarmen. Drikke urtete eller tage uddrag af nogle urter kan hjælpe med at reducere væsketab fra diarré og lette smertefulde symptomer. Mulige valg omfatter:

  • Blåbær. Frugten af blåbær plante, en slægtning af blåbær, har været brugt i århundreder til at behandle diarré, skørbug, menstruationssmerter og andre forhold. Dyrkes i Nordeuropa, Europa og Asien, blåbær plante, også kendt som huckleberry eller blåbær, producerer en frugt, der kan spises eller lavet til uddrag. Bladene af blåbær planten kan også gøres til te eller ekstrakter.
  • Kamille. Kamille har været anvendt i tusinder af år at behandle diarré og andre gastriske betingelser. Du kan købe te, flydende ekstrakter, kapsler eller tabletter, der er fremstillet fra blomsterhovederne af kamille planten. Men nogle mennesker oplever allergiske reaktioner over for kamille. Allergiske reaktioner over for kamille er mere almindelige hos mennesker, der har allergi over for daisy familien, som ud over tusindfryd, omfatter ambrosia, krysantemum og morgenfruer. "Kamille kan forårsage diarré hos nogle mennesker, så du skal være forsigtig med det, men det er generelt meget beroligende til mave-tarmkanalen," siger Dr. Mullen.
  • Ginger. Ingefær er en af de ældste diarré hjem retsmidler, man kender. En urt, kan gingerroot brygges i te eller lavet til ekstrakter, tinkturer, kapsler og olier. Ingefær kan også komme i form af et krydderi eller i fødevarer som Gingersnap cookies, honningkager, eller ginger ale. Gennem århundreder har ingefær vist sig at forhindre gasser og spasmer, der kan bidrage til diarré. Et notat af forsigtighed: Ingefær kan forstyrre blodfortyndende medicin såsom aspirin eller warfarin (Coumadin), så brug ikke ingefær, hvis du tager blodfortyndende medicin.
  • Peppermint ". Pebermynteolie er en fremragende spasmolytika for kramper i forbindelse med diarré," Mullen siger. "Jeg fortæller ofte mine patienter, der lider af kronisk diarré forsøge pebermynte olie eller pebermynte te. "pebermynte synes også at reducere tarmluft ofte forbundet med diarré, som kan medføre ubehag.

Diarré behandling: probiotika

Forskning har vist, at probiotika - levende mikroskopiske organismer eller mikroorganismer - kan gavne dit helbred. Normalt, probiotika er bakterier, men de kan være andre organismer såsom gær. "Probiotika ligner eller det samme som de 'gode' bakterier, der findes i din krop, især i din tarm," Mullen siger. "Vi lever i symbiose med disse hjælper bakterier, og vi har brug for dem i vores tarmsystem for at fordøje godt."

Forbrugende probiotika, enten som et supplement eller i fødevarer som yoghurt, kan bidrage til at genoprette sunde mængder af gode bakterier i dit tarmsystem. Til gengæld hjælper det bremse eller stoppe din løs, vandig afføring. Men hvis du tager medicin for andre betingelser kan probiotika ikke være sikker. Nogle probiotika kan forstyrre eller interagere med receptpligtig medicin. Spørg din læge først, før du tager probiotika.

Diarré behandling: sind-krop teknikker

Kronisk diarré kan være forårsaget, eller i det mindste forværres ved stress eller angst. En måde at overvinde stress-induceret diarré er at øve afslapning teknikker såsom yoga eller meditation. En anden sind-krop teknik, hypnose, kan også bruges til at yde nødhjælp fra diarré. Folk, der har kronisk diarré tendens til at være ivrig efter at begynde med, så afspændingsteknikker kan være nyttige i at lindre både følelser af angst og symptomer på diarré, Mullen siger.

Mange mennesker oplever, at alternative behandlinger yde nødhjælp fra deres kronisk diarré. Men før du prøver nogen hjemme retsmidler, skal du sørge for at rådføre sig med en sundhedspleje udbyder for at sikre disse teknikker er i overensstemmelse med dine individuelle behov.