Evb

Det stigende problem med fedme blandt børn

Med fedme blandt starter ved stadigt yngre aldersgrupper, er det aldrig for tidligt at uddanne børn om en sund kost. Lære om at skabe en fedme-kampe kost for dine børn i hjemmet og i skolen.

Fedme blandt børn er et stigende problem. Regne ud, hvordan du kan hjælpe dine børn spise en sund kost og undgå fedme kan være en udfordring, især i lyset af favorit højt kalorieindhold snacks, fingermad, og sukkerholdige drikkevarer. Men indsatserne er høje: En nylig undersøgelse af 3.098 børn mellem 3 og 6 år, viste, at overvægt forårsager en stigning i hjertesygdomme risikofaktorer selv i toddlerhood.

"Fedme er steget fra 5 procent i 1970'erne til 12,4 procent i dag i førskolebørn aldre 2 til 5.. Hos børn i alderen 6 til 11, det gik fra 4 procent til 17 procent, og 12 - til 19-årige, 6-17,6 procent, "siger Lea Holbrook MS, RD, klinisk lærer i familien medicin og Heart Links projektkoordinator for departementet familien medicin på SUNY Stony Brook i Stony Brook, NY

Det er aldrig for tidligt at understrege at spise sundt - nyere forskning tyder på, at tendensen i retning af fedme kan begynde så tidligt som de første seks måneder af livet.

Barndom fedme: hjælpe børn tabe hjemme

Du kan blive fristet til at henvende sig til populære kommercielle diæter for vejledning, men Holbrook rådgiver forsigtighed. Børn og teenagere er stadig stigende, så kalorie eller ernæring begrænsninger i kommercielle voksne kostvaner kan ikke være gode muligheder for yngre organer Holbrook siger. En guide til sunde kostvaner kan findes på USDA My pyramide for børn. Men hvis du ikke er sikker på, hvordan man anvender disse ideer, tilråder Holbrook tale med din læge.

Holbrook tilbyder disse tips til at hjælpe med at bekæmpe fedme blandt børn:

Kaste søde drikke. Sukkerholdige drikkevarer såsom sodavand, søde te, saft og sødet mælk er en vigtig kilde til unødvendige kalorier i kosten. Tilbyder almindelige, fedtfattig mælk eller vand i stedet.

Spise derhjemme mere. "Når du spiser ude, kan du næsten altid få flere kalorier og fedt, end hvis du spiser derhjemme," siger Holbrook, der tilføjer, at der også er en masse værdi i at tilbringe tid sammen og spise måltider.

Motion sammen. En familie tur, cykeltur eller boltre sig i parken kan hjælpe med at opstille en sund tone for alle. Børn skal have en times fysisk aktivitet om dagen, siger Holbrook.

Tal med børnene om sund mad valg Uddan dine børn om sund kost spørgsmål såsom korrekte portionsstørrelser og hvorfor hele korn kiks, frugt, grøntsager og fedtfattige mejeriprodukter snacks er bedre end cookies, slik barer, eller kartoffelchips -. Og følge op ved at holde disse sunde snacks til rådighed i hjemmet.

Overveje andre familiemedlemmer spørgsmål. Hvis du kæmper med stress og forældreskab generelt kan du nødt til at bede om hjælp. En nylig undersøgelse af 2.400 småbørn og deres mødre viste en 50 procent større risiko for overvægt blandt børn, hvis mødre, der sagde, at de ofte blev for overvældet til at udtrykke kærlighed eller sørge for at deres barn fik den nødvendige lægebehandling.

Barndom fedme: hjælpe børn tabe i skolen

Det er lige så vigtigt for forældre at gøre opmærksom på deres problemer på skolen eller daginstitution, hvor deres børn spiser et eller flere måltider, plus snacks, hver dag. Politiske ændringer, der kræver sundere fødevarer i cafeteria og automater på disse steder har vist sig at hjælpe børn kontrollere deres vægt, ifølge Holbrook.

"Forældre er virkelig integreret i at gøre disse politikker arbejde. Hvis de ikke er støttende af disse politikker, vil skoledistrikter ikke forfølge dem. Og så længe de voksne er om bord, behøver børnene ikke synes at huske, "siger Holbrook.

Hvis din skole system eller daycare udbyder er langsom til at skifte, kan du nødt til at arbejde med dit barn til at skabe sunde, påfyldning brown-taske frokost og snack muligheder for dem at tage i skole. Men med information og støtte, kan du og dine børn bekæmpe fedme.