Evb

Cybermobning og kids ' sikkerhed

Selvom mobning i skolen ikke er nyt, de metoder omfatter nu chikane online, og i alle former for digital kommunikation. Lær at spotte det, og hvad man skal gøre ved det.

For bedre eller værre, er mobning ikke noget nyt blandt børn i skole. I de seneste år er der dog mobning har taget en grovere tur som børnene har brugt internettet til at engagere sig i det. Forekomsten er fælles nok, at eksperter har endda givet det et navn - cybermobning. Og det lader til, at den frygt og intimidering involveret med cybermobning kan være potentielt mere farlige og skadelige end konventionelle mobning, som flere nylige nyhedshistorier har vist.

"Dybest set, er cybermobning mobning gennem de værktøjer af teknologi," siger Patricia Agatston, ph.d., en licenseret professionel rådgiver og medforfatter af Cyber ​​mobning i den digitale tidsalder. "Cybermobning er mobning, der opstår via e-mail, instant messages, SMS-beskeder, sociale netværk eller web-sites, eller gennem billeder eller videoklip lagt online eller sendes via mobiltelefon. "

Fremkomsten af ​​cyberbully som en trussel mod børns sikkerhed er ikke overraskende, siger Agatston. Efter alt, er stort set alle teen nu online, og mere end 75 procent har mobiltelefoner. Som et resultat, har mobning flyttet ind i den digitale tidsalder sammen med dem.

"Vi har hørt om mange tilfælde af unge med deres sociale netværk hacket, og de steder, er blevet ændret til at omfatte bandeord og nedsættende kommentarer," siger Agatston. "Nogle gange pinlige meddelelser er blevet sendt ud til jævnaldrende gennem hacket site. Nogle børn rapporterer modtager truende sms'er, der gør dem bange for deres sikkerhed. Unge kan også dele noget personligt med en formodet ven, kun at have disse oplysninger deles med en masse publikum via teknologien. "

Tallene bag cybermobning

Cybermobning er mere end bare en forbigående dille. "Undersøgelser tyder på, at mellem 17 og 60 procent af teenagere er offer for en form for mobning på nettet," siger Richard Shadick, ph.d., psykolog og leder af Counseling Center på Pace University i New York. "Priser varierer baseret på alder teenagere studerede og hvor ofte de bruger internettet. Ældre teenagere, der bruger internettet oftere har højere satser. Der er dog enighed om, at cybermobning er steget i de seneste år. "

Tony L. Talbert, EDD, prodekan og lektor i social uddannelse og kvalitativ forskning på Baylor University i Waco, Texas, for nylig afsluttet en undersøgelse om cybermobning og opdagede, at de fleste cyberbøller er mellem 13 og 18 år gammel, og at drenge og piger deltage i cybermobning i omtrent lige tal. I Talbert undersøgelse, havde 25 procent af de studerende har modtaget middelværdier eller nasty beskeder fra en person i de sidste seks måneder, og 21 procent havde sendt middelværdier eller nasty beskeder til nogen.

Risikoen for cybermobning

Cybermobning præsenterer nogle risici for teenagere, der er unikke fra konventionel mobning. "Traditionelle mobning indebærer at fortælle en peer middelværdi og devaluering ting som" Du er en taber 'eller' Ingen kan lide dig. " Afstanden af ​​internettet mellem ligestillede gør det meget lettere at sige endnu mere nedværdigende ting, da det ikke er direkte til den persons ansigt, "siger Alec L. Miller, PsyD, direktør for Adolescent depression og selvmord Program på Montefiore Medical Center i New York. "Plus, det gør det muligt at have flere peers involveret, hvis det er på MySpace, Facebook eller cc'd på e-mail."

For det berørte teenager, kan resultaterne være ødelæggende. Faktisk konkluderede en nylig undersøgelse fra Sameer Hinduja, ph.d., fra Cybermobning Research Center, at teenagere, der oplevede en cyberbully var dobbelt så tilbøjelige til at forsøge selvmord som dem der ikke havde. En del af grunden cybermobning har denne effekt, konkluderede Dr. Hinduja i hans studie, er på grund af den lethed, hvormed rygter kan spredes online og den tilsyneladende permanens disse bemærkninger i forhold til verbale trusler fra en traditionel bølle.

Fortsæt læsning side 2 i denne artikel.