Evb

Ble udslæt retsmidler til at beskytte barnets numse

Fugt og friktion er de primære syndere. Disse ble udslæt retsmidler vil hjælpe dig med at lindre ubehaget.

Få ting er mere perfekt end et barns blød, glat hud. Men fordi det er så mørt og delikat, kan denne søde hud være modtagelige for ble udslæt, en mild irritation af huden, der forårsager rødme omkring ble-området.

De fleste tilfælde af ble udslæt er forårsaget af overdreven fugtighed og friktion. "For meget fugt nedbryder barriere i huden og gør den rå og rød, især hvis der er en masse friktion fra en ble," siger Jennifer Shu, MD, medforfatter af "Overskrift hjem med dit nyfødte: Fra fødsel til virkelighed ", og en børnelæge på Børns Medical Group i Atlanta.

Mens ble udslæt er normalt ikke alvorlige, de forårsager ubehag for dit barn. Der er en række af bleudslæt midler til rådighed for brug i hjemmet. Lær, hvilke der fungerer til din baby.

Ble udslæt: spotting tegn
Ble udslæt "tendens til [forekomme] i ældre børn, omkring 9 måneder og op," siger Dr. Shu, forklarer, at ældre babyer urinere mere, hvilket opsuger bleer og holder huden fugtig. Desuden har ældre børn begyndt at spise fast føde, og de ​​forskellige syrer de producerer i deres urin kan føre til ble udslæt.

Typisk i form af en mild rødt udslæt med nogle skalering, ble udslæt opstår oftest, når bleen rører dit barns hud, men det kan også spredes uden for området. I nogle tilfælde, når bleen udslæt bliver inficeret kan det blive rød og opsvulmet og spredt ud over den oprindelige udslæt i form af små røde pletter.

»Hvis [ble udslæt] er lyse rødt, især hvis der er bump, kunne det være en gær infektion," siger Shu. "Fremkomsten af ​​pus kunne betyde, at der er en bakteriel infektion." Hun anbefaler at kalde dit barns læge, hvis udslættet er forbundet med nogen af ​​de følgende symptomer:
  • Extreme ømhed omkring irriteret hud
  • Bright rødme
  • Bumpiness
  • Pus
  • Vedvarende irritation, der ikke løser med ble udslæt retsmidler
Ble udslæt: forebyggelse og afhjælpning
De bedste måder at undgå ble udslæt er at ændre dit barn umiddelbart efter en afføring, og at skylle området med varmt vand. Du bør også tjekke bleen hyppigt, at undgå langvarig udsættelse for fugt fra en urin-gennemblødt ble. Hvis der forekommer udslæt, så prøv følgende at-hjem retsmidler.

Hold bleen så tør som muligt. At holde ble-området tørt, Shu rådgiver "ved hjælp af absorberende bleer og bleskift hyppigt, især hvis du bruger stofbleer." Hun anbefaler også at bruge over-the-counter ble udslæt creme eller salve. Disse behandlinger kan holde bleen gnide mod huden.

Prøv at skifte ble brands. "Nogle babyer er følsomme over for visse materialer, ligesom de kemikalier eller parfume, der er i nogle bleer," siger Shu. "Så hvis dit barn får udslæt med bestemte bleer, skal du muligvis til at skifte mærke."

Lad din baby go ble-fri. Tag ble off din baby for en stund, så luften kan grundigt tørre området. Dette vil give mulighed for en smule af komfort og også arbejde hen imod at forhindre fremtidige ble udslæt.

Endelig overvåge dit barns udslæt. "Hvis du prøver at behandle [ble udslæt] derhjemme for et par dage, og det bliver ikke bedre," siger Shu ", kalder dit barns læge."