Evb

Betydningen af ​​at spise morgenmad

Spise morgenmad får din morgen startede på rette spor. Det hjælper dig med at holde din energi op og gøre sundere spisevaner valg hele dagen.

Folk siger altid, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, men er det virkelig sandt?

"Der er nogle fysiologi til det - spise morgenmad forhindrer dig bunden og bliver for sulten," forklarer Susan Kraus, MS, RD, registreret diætist på Hackensack University Medical Center i New Jersey. "Psykologisk du ved, du startede dagen fra højre. Når man spiser morgenmad bliver en del af din regime, du begynder at have ejerskab af det, bliver mere konsekvent, og føler, at du gør en forandring til det bedre. Ernæringsmæssigt, når du har morgenmad, der er mere af en garanti for, at du får de næringsstoffer, du har brug for hver dag. "

Betydningen af morgenmad: starter ud med bedre ernæring

Spise morgenmad giver dig en mental fordel. Når du starter din dag, din krop har brug for brændstof. "Glykogen butikker begynder at nedbryder. Hvis du ikke har haft nogen fødevarer, af frokost du vil begynde at føle sig trætte, "siger Kraus og tilføjer, at kognitive undersøgelser, specielt på børn, fortæl os, hvad der sker, hvis du ikke spiser - du mister fokus og koncentration samt som evnen til at tænke og problem-løse.

"Uden at spise morgenmad, er du mere sårbar over for cravings og mindre tilbøjelige til at foretage sunde valg i morgen og hele dagen, "siger Kraus. Det er en katastrofe - uanset om du er på en diæt eller bare spise for et godt helbred.

En undersøgelse, der spores næsten 10.000 unge fra ungdomsårene i tyverne fandt, at ikke kun gjorde springe morgenmaden fører til overvægt, men folk, der gik glip af deres morgen måltid også øget deres spise på fast food restauranter, og begge usunde adfærd fik dem til at tage på i vægt.

Betydningen af morgenmad: fokuseret tænkning

Nyere forskning tyder også på, at der er fordele ved at både spise morgenmad og vælge visse fødevarer i særdeleshed. "Undersøgelser har vist, at børn klarer sig bedre i skolen, når de har spist en fiberrig, lavt glykæmisk indeks morgenmad som havregryn, snarere end en sukkerholdig korn. Samme fremgangsmåde bør arbejde for voksne, der går på arbejde tidligt og har til at træffe hurtige beslutninger, "siger Kraus. "Det er anekdotisk, men på foredrag, vi altid siger det værste at tjene deltagere i morgen er den typiske wienerbrød - det er kun en midlertidig fyldstof. Par, der med en kop kaffe, og du har en stor bølge af energi, men ved midmorning din målgruppe er træg eller sover -. Alle anstød "

For at gøre spiser morgenmad en vane eller for at give din morgenmad en ernærings makeover, genoverveje dit måltid. "Morgenmad betyder bare at bryde den hurtige, det betyder ikke, du er nødt til at spise bestemte fødevarer. Morgenmad mad alternativer bare ikke kommer til at tænke, fordi de ikke blev undervist til dig, "siger Kraus. "For bæredygtig energi, partner fiberrige fødevarer med proteiner, der fremmer årvågenhed, ligesom æggehvider, kalkun, kylling, fisk og magert kød."

"Morgenmad kan også være en smoothie, en skive pizza eller vafler med frugt," antyder Kraus. "Det kan være en hjemmelavet højt fiberindhold muffin lavet tilsat æggehvider og mælk, fedtfri mælkepulver, eller vallepulver i stedet for vand til at pynte proteinindholdet." Udover varmt korn lavet med mælk, andre ideer til at prøve er røget fisk eller hummus på hele korn eller rugbrød eller på en halv fuldkorn bagel.

Betydningen af morgenmad: få på fitness spor

"Der er ingen rigtige eller forkerte tidspunkt til at spise morgenmad," siger Kraus, der indrømmer, at hendes morgen rutine har hendes vej til gymnastiksalen før morgenmaden. "Jeg træner tidligt om morgenen og ikke kan spise på forhånd -. Jeg nødt til at gøre det på denne måde, fordi det er forskellen mellem at få til gymnastik eller ej" Men Kraus siger, at hun er hurtig til at tanke op bagefter, før du starter hendes arbejdsdag.

"Alt hvad vi ved, fortæller os, at for folk til at holde sig i gang, for at holde fra trang fødevarer og gå væk fra den rette vej, er du nødt til at spise om morgenen," siger Kraus. Og ordene fra kunder, der gør livsstilsændring er som musik i hendes ører. "De siger: 'Jeg har aldrig været en Morgenmad person, men nu jeg faktisk ser frem til det. Jeg kan ikke forlade hjemmet uden at have morgenmad eller bringe det til at virke '. "