Evb

Allergier på arbejdspladsen kunne arbejde på dig

Bruge en masse tid på arbejde nå til boksen væv? fælles arbejdsplads allergener kan være roden til dine allergiske symptomer.

Arbejdet er udfordrende nok uden at have tilbragt dagen nysen eller følelse kløende eller overbelastet. Ved roden af ​​disse muligvis allergiske symptomer kan være kopimaskine toner eller kemikalier, der anvendes i din fabrik. I virkeligheden er der mange produkter på arbejdspladser, der kan forårsage allergiske reaktioner.

De fleste af de ting, der forårsager indendørs luftforurening og kunne udløse allergiske symptomer på arbejde kommer fra lim, tæpper, møbelpolstring, fremstillede træprodukter, kopi maskine kemikalier, pesticider og rengøringsmidler. Disse ting kan udlede hvad der er kendt som flygtige organiske forbindelser (VOC), der udløser dine symptomer.

Selv om disse ting kan forårsage allergi-lignende reaktioner, kan symptomerne faktisk skyldes noget, der hedder kemisk sensitivitet, som ikke er en sand allergi. Sande allergi forårsager immunsystemet hos en allergisk person til at reagere, mens irriterende eller kemikalier kan simpelthen forværre luftvejssygdomme skrifter af nogle mennesker uden at udløse en immunsystemet reaktion. Folk, der også har ægte allergi til andre stoffer kan opleve både allergi og kemisk overfølsomhed.

Allergi er i stigning i hjemmet og på arbejdspladsen

New York-baserede allergolog Clifford W. Bassett, MD, siger, at han og hans kolleger ser flere mennesker med allergi. Han citerer to grunde: klimaforandringer og børn, der er alt for beskyttet mod bakterier.

"En af grundene til, vi ser flere allergier er global opvarmning," siger Dr. Bassett, der er næstformand for det offentlige uddannelsessystem udvalg i European Academy of Allergy, Asthma & Immunology. "Et varmere klima vil betyde, at tingene blomstrer tidligere hvert år, og i større overflod. Det udmønter sig i mere pollen i luften for at få dig til at nyse. »Og holde børn væk fra bakterier ikke lade immunsystemet modnes ordentligt, siger han.

Allergier på arbejdspladsen: symptomer kommer indefra og udefra

Det er ikke bare, hvad der lurer lige inde på arbejdspladsen, der kan starte dig nysen og hvæsende vejrtrækning. Udeluft kan også forurene din indendørs rum. Bilos VVS ventilationskanaler og bygning udstødninger fra badeværelser og køkkener kan finde deres vej ind i din arbejdsplads gennem dårligt placeret luftindtag ventilationskanaler, vinduer og andre åbninger. "Vi har mindre ventilation på kontorer, og vi er udsat for off-gasning fra ting som formaldehyd fra møbler og aerosol rengøringsmidler," Bassett siger.

Medmindre du er uarbejdsdygtig af allergi-type symptomer på arbejde, forlade dit job, kan ikke være en mulighed. Bassett anbefaler forsøger følgende for at hjælpe med at reducere allergener og irritanter i dit arbejdsområde:

  • Brug en luft rensning system i nærheden af dit arbejdsområde. Bærbare luftrensere er bredt tilgængelige i butikkerne.
  • Hold potteplanter i nærheden. "NASA fundet, mange år siden fra rummet eksperimenter at visse planter gør et godt stykke arbejde med at fjerne VOC i luften", Bassett siger. "Et par eksempler er slange planter og Ficus. Hvis du er i et kontor, vil disse sunde planter bidrage til at fjerne nogle af disse indendørs kemikalier tilvejebringer en renere, åndbar område. "

Hvis du stadig ikke kan få allergiske symptomer under kontrol på arbejde, er det tid til at besøge en læge, der har specialiseret sig i behandling af denne tilstand, kendt som en allergolog / immunolog. Denne læge kan gøre flere ting for at behandle din allergi, såsom:

  • Tale med dig om dine symptomer, sygehistorie, og arbejdsmiljø.
  • Udfør allergi test.
  • Ordinere medicin til behandling af allergisymptomer.
  • Ordiner allergi skud, hvilket i sidste ende kan hjælpe allergi gå væk.
  • Foreslå ting, du kan gøre for at hjælpe styre dine symptomer.

En diskussion med din allergolog, sammen med resultater fra allergi test, vil hjælpe afgøre, om du har en ægte arbejdsrelateret allergi eller en arbejdsrelateret kemisk sensitivitet. Hvis det virkelig er en arbejdsrelateret problem, kan du være i stand til at forhandle med din arbejdsgiver til at ændre dit arbejdsmiljø, switch kontor eller fabrik arbejdsplads, eller ændre din dag-til-dag opgaver.

Det første skridt til at løse ethvert problem, du kan have med indendørs allergi på arbejdspladsen er at finde ud af, hvad der forårsager dine symptomer, og at lære, hvad du kan gøre for at afhjælpe situationen.

Hvis du eller en kollega er at bruge en god del af dagen nå til væv boks, kan du overveje at et allergen eller lokalirriterende lurer i nærheden. Siger Bassett: "Vi er nødt til at være bevidste om vores miljø." Kig dig omkring og nedskrive nogle af de mulige årsager, og tage listen med din læge.

Vide, hvad der forårsager dine symptomer vil give dig, din læge og din arbejdsgiver en langt bedre chance for at finde en løsning, og det vil få dig at arbejde i topfart på ingen tid.

Sidst revideret: 29 januar 2009 | Sidst opdateret: 29 januar 2009
Dette afsnit skabt og fremstillet udelukkende ved redaktionen af ​​google.com. © 2009 google.com, alle rettigheder forbeholdt.

Retur til sæsonbestemte allergi center