Evb

10 måder at håndtere teenagere og sms'e

Er din teenager sms døgnet rundt? her er hvordan at sætte nogle grænser og beskytte dit barn fra faldgruberne i tekstning.

Din datters mobiltelefon summer, signalering en indgående meddelelse, og pludselig hendes tommelfingre foråret ind sms'e position igen. Det er en scene udspiller sig i millioner af europæiske husstande i disse dage - sms er vildt populær blandt teenagere og tweens. Selv om det er en hurtig måde for teenagere til at holde kontakten, kan det også få dem ind masser af problemer. Holde stramme tøjler sms'e kan hjælpe med at holde børn sikkert.

En 2010 undersøgelse fra Pew Research Center bekræfter, hvad mange forældre allerede kender: Tekstbeskeder er nr. 1 måde teenagere kommunikerer. Tre ud af fire europæiske teenagere ejer mobiltelefoner og 88 procent af dem SMS. Det er op kraftigt fra 2006, hvor 51 procent af børnene var tekstbeskeder. Undersøgelsen viste, at en tredjedel af teenagere sender mere end 100 sms'er om dagen. Det kan oversættes til omkring 3.000 om måneden. Hvis du har en datter, kan du ikke blive overrasket over at vide, at teenage-piger teksten mere end drenge.

10 måder at beskytte din teenager texter

Sms'er giver en privat, øjeblikkelig, næsten ubegrænset måde for teenagere til at tale med hinanden. Det er op til dig, den forælder, for at sikre din teenager er at bruge denne kraftfulde stykke teknologi på en hensigtsmæssig og sikker måde. Her er nogle måder at gøre netop det:

1.. indstille grundregler. Før du giver dit barn en mobiltelefon, taler om dine forventninger. Hvis du ikke ønsker at sms'e under middagen, eller hvis 100 tekster om dagen er alt for mange, så lad hende vide. Hvis dine regler bliver brudt, forklarer konsekvenserne. Overveje at tage telefonen væk.

2.. sætte bremser på sms'e, mens man kører. Sms'er bag rattet er så farligt, at mange stater forbyder praksis. The National Safety Council anslår, at mindst 1,6 millioner bilulykker skyldes mobiltelefon brug og sms'er hvert år. Ifølge Pew undersøgelsen aldre 26 procent af de europæiske teenagere 16 og 17 indrømmer at sms'e, mens man kører.

Før du afleverer bilnøglerne, forklarer, at kørsel kræver din teenagers fulde opmærksomhed - at gøre bilen en "tekst-fri" zone. Fortæl din teenager blot at bruge telefonen, når parkeret sikkert. Hvis dine børn ikke lytter, er der en app til det. Kaldet "textecution", er det deaktiverer sms'e hvis telefonen bevæger sig mere end 10 miles i timen.

3.. Undgå at sms'e, mens du går, også. Den europæiske College of Emergency Physicians rapporterer en stigning i fodgænger skader i forbindelse med tekstning. Folk tager pludselige fald, gå ind i ting, og skødesløst krydser gader, mens fordybet i tekstbeskeder. Forklar, at sms'e, mens du går ind i en mørk parkeringskælder, eller enhver situation, der kræver for dig at være på vagt, indbyder fare.

4.. Forklare farerne ved sexting. Tekstbeskeder seksuelt eller nøgen billeder af sig selv eller et andet barn kan have en livslang indvirkning på din teenager. På kort sigt, kan hun blive suspenderet eller bortvist fra skolen og endda blive retsforfulgt i henhold til børnepornografiske love.

Tal med dit barn om sexting i et alderssvarende måde. Fortæl dine teenagere, at de aldrig tekst et billede af sig selv, at de ikke ønsker deres hele skolen (og ud) for at se. Når du trykker "send", kan modtageren sende den til nogen, og alle de ønsker. Hvis dit barn får en saftig foto af en anden, fortæl ham om ikke at videresende den. Ikke alene kunne det ydmyge denne person, dit barn også kunne komme i problemer.

5.. se ud for cyber-bøller. Hastigheden og effektiviteten af sms'er giver en anden grusom måde for bøller at chikanere andre teenagere... 24 timer i døgnet. Ifølge Pew undersøgelsen, sagde, mere end en fjerdedel af børn, de blev mobbet eller chikaneret gennem tekster eller opkald. Hvis dit barn bliver mobbet, fortæl hende ikke at reagere på de tekster, det vil blot tilskynde bølle. Du har måske til at ændre hendes nummer, hvis det fortsætter. På flip side, så fortæl din teenager ikke at gemme sig bag tekstning. Hvis han ikke vil sige, hvad der er på hans sind til en andens ansigt, bør han ikke er tekst det.

Fortsæt læsning side 2 i denne artikel.